Eskişehirspor'da iki imza daha... İşte son durum

Eskişehirspor'da Divan Kurulu alacaklılarla görüşüp imza almaya devam ediyor...

SPOR 22.06.2021, 08:21 22.06.2021, 11:42
Eskişehirspor'da iki imza daha... İşte son durum

Eskişehirspor'da transfer tahtasının açılması için büyük çaba sarfeden Divan Kurulu, imzaları almayı sürdürüyor. Yerli ve yabancı oyuncularla tek tek görüşmeler yapan Divan Kurulu'nun bugüne kadar 50 imza almayı başardı... Transfer tahtasının açılması için 33 imza daha gerekiyor..

İki imza daha geldi

Eskişehirspor'da dün itibariyle Kamil Ahmet Çörekçi ve Uğur İnceman'ın imza vermesiyle alınan imza sayısı 48'e yükselmişti. Siyah kırmızılı kulüpte bugün de Goran Causic ve Ali Şaşal Vural imza veren isimler oldu. Alınan toplam imza sayısı 50'ye ulaştı. Eskişehirspor'un resmi sitesinden yapılan açıklamada "Transfer yasağımızın kaldırılması için imza veren eski oyuncularımızdan Goran Causic ve Ali Şaşal Vural’a camiamız adına teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi. 

FIFA'daki dosyalar için temastalar

Pinto, Boffin, Akaminko, Toko, Bienvenu, Milinkovic, Tanase dosyaları Eskişehirspor'un FIFA'da bulunan dosyaları... Divan Kurulu bu oyuncuların avukatlarıyla görüşüp imza almaya çalışacak...

İşte imza veren isimler:

Yılmaz Vural, Muhammet Türkmen, Mehmet Demirtaş, Cemal Tosun, İlyas Kahraman, Fuat Çapa, Engin Özdemir, İzzet Karakulak, Serdar Özkan, Leonardo De Deus Santos, Leandro Junio Souza de Deus, Mehmet Murat Uçar, Semih Şentürk, Erkan Zengin, Tarık Çamdal, Sinan Ören, Berkay Tolga Dabanlı, Hürriyet Gücer, Anıl Karaer, Yılmaz Bal, Sezgin Coşkun, Onur Bayramoğlu, Erkut Şentürk, Birol Parlak, Raheem Lawal, Alpaslan Öztürk ve Emre Güngör, Ersin Aka, Mustafa Gürsel, Sami Uğurlu, Ertuğrul Sağlam, Hasan Hüseyin Acar, Yücel İldiz, Ümit Levent Zorluer, Güven Sabaz, Ömer Faruk Canbirdi, Kayacan Erdoğan, Özgür Çek, Gökhan Siverek, Ramazan Övüç, Cenk Özcan, Fehmi İbişi, Thomas Fenwich, Miroslaw Steviç, Hasan Ayaroğlu, Engin Bekdemir, Kamil Ahmet Çörekçi, Uğur İnceman, Goran Causic ve Ali Şaşal Vural.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@