Eskişehirspor'da kritik gün yarın... Gözler Mehmet Şimşek'te

Eskişehirspor'da yarın yapılacak kongrede Eskişehirli iş insanı Mehmet Şimşek'in başkanlığa aday olmasına kesin gözüyle bakıyor. Yönetimi devralan Divan Kurulu'nda yer alan Şimşek'in oluşturacağı yeni yönetimde kimlerin yer alacağı merak ediliyor...

SPOR 26.07.2021, 13:58 26.07.2021, 14:33
Eskişehirspor'da kritik gün yarın... Gözler Mehmet Şimşek'te

Yarın Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde saat 16.00'da gerçekleştirilecek kongrede adaylığını açıklaması beklenen Şimşek, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda Eskişehirspor'da görev almaktan gurur duyacağını ifade etmiş ve taraftarı heyecanlandırmıştı. 

medyamidas.com Mehmet Şimşek'in paylaşımını "Mehmet Şimşek başkanlığa doğru" haberiyle duyurmuştu. 

'BİZ olup savaşacağız!'

Mehmet Şimşek, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı: "Babadan evlada en kıymetli mirastır bizim için #ESKİŞEHİRSPOR. Sevdamızın yok olması 7’den 70’e hepimizi derinden yaralar! Armanın yeniden yükselmesi için sorumluluk almaktan ve yönetimde olmaktan gurur duyarız. 1965’ten beri süre gelen bozuk düzene karşı BİZ olup savaşacağız!"

Aynı zamanda AK Parti il yönetiminde bulunan Mehmet Şimşek'in paylaşımlarının ardından da Eskişehirspor'un fidan kampaynasına da yeniden bağış yapılmaya başlandı. 

Yönetim şekilleniyor

Yarınki kongre öncesinde yönetimi listesini oluşturmaya devam eden Şimşek, kurulların büyük ölçüde hazır olduğunu belirtti. Yönetimdeki isimler ise kongreden hemen önce yapılacak görüşmelerin ardından netlik kazanacak. 

Futbolcularla görüşmeler başlayacak

Mehmet Şimşek, yönetimi oluşturduktan hemen sonra ise sözleşmeleri sona eren veya TFF'ye başvurarak ayrılan ve henüz başka bir takıma imza atmamış futbolcularla görüşmeye başlayacak. İlk olarak Furgan Polat, Melih Ağa ve Furkan Balaban gibi sözleşmesi sona eren ancak henüz başka bir takımla sözleşme imzalamamış olan oyuncularla görüşecek olan Şimşek, bu oyuncuları takımda tutmayı hedefliyor. 


 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@