Eskişehirspor'da o isimler de imza attı!

Eskişehirspor'da o isimler de imza attı! Kaç imza kaldı? İşte son durum...

SPOR 15.06.2021, 21:25 16.06.2021, 14:38
Eskişehirspor'da o isimler de imza attı!

Eskişehirspor'da transfer yasağının kaldırılması için kritik olan imza toplama süreci devam ediyor...

16 isim imza vermişti... 

Eskişehirspor'dan yapılan ilk açıklamada, transfer tahtasının açılabilmesi için Eskişehirspor eski Teknik Direktörü Yılmaz Vural ile Muhammet TürkmenMehmet DemirtaşCemal Tosun ve İlyas Kahraman'ın imza verdikleri açıklanmıştı. Sonraki ikinci açıklamada da, Fuat ÇapaEngin Özdemirİzzet KarakulakSerdar ÖzkanLeonardo De Deus Santos ve Leandro Junio Souza de Deus’un da imza verdikleri açıklanmıştı. Şimdi bu isimlere Mehmet Murat Uçar, Semih Şentürk, Erkan Zengin, Tarık Çamdal ve Sinan Ören’'in de eklenmesiyle toplam 16 isimden imza alınmıştı... 

6 isim daha imza verdi... İmza sayısı 22 oldu

Eskişehirspor'dan yapılan son açıklamada, "Transfer yasağımızın kaldırılması için Divan Kurulumuzun çalışmaları sürüyor. Bugün imza veren Berkay Tolga Dabanlı, Hürriyet Gücer, Anıl Karaer, Yılmaz Bal, Sezgin Coşkun ve Onur Bayramoğlu’na camiamız adına teşekkür ederiz" denildi. 

56 imza daha var... 

Eskişehirspor'da transfer yasağının kaldırılması için 56 ismin daha imza vermesi gerektiği belirtiliyor. Divan Kurulu'nun bu isimlerden imza alabilmek için görüşmelerini sürdürdüğü ifade ediliyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@