banner163

Eskişehirspor'da son durum.... Zaman daralıyor

Eskişehirspor'da transfer tahtasının açılması için imzalar alınmaya devam ederken alacaklı listesine günü gelen dosyalar da ekleniyor... İşte son durum...

SPOR 21.06.2021, 15:39 21.06.2021, 15:48
Eskişehirspor'da son durum.... Zaman daralıyor

Eskişehirspor'da transfer tahtasının açılması için 78 kişiden 80 dosya için imza alınması gerekiyordu. Vakit kaybetmeden çalışmalara başlayan Divan Kurulu ardı ardına imzaları almaya başladı. 

Dosya sayısı 83 oldu
Divan Kurulu göreve başladığında 80 adet gözüken dosya sayısı; kaleci Melih Ağa, Yılmaz Vural'ın yardımcı antrenörü Cenk Özcan ve Erdal Akdari'nin da eklenmesiyle 83'e ulaştı. 

46 imza alındı
Yardımcı Antrenör Cenk Özcan, adı listede çıkar çıkmaz imzasını verdi. Kulüten yapılan açıklamada Fehmi İbişi, Tomas Fenwich ve Miroslaw Steviç'ten de imza alındğı ifade edilmişti. Son olarak Hasan Ayaroğlu ve Engin Bekdemir de imza verdi. 83 alacaklıdan 46 imza alındı. Transfer tahtasının açılması için 37 imza daha alınması gerekiyor. 

28 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek kongre öncesi 1 haftadan az süresi kalan Eskişehirspor'da zaman daralıyor...

İşte imza veren isimler:
Yılmaz Vural, Muhammet Türkmen, Mehmet Demirtaş, Cemal Tosun, İlyas Kahraman, Fuat Çapa, Engin Özdemir, İzzet Karakulak, Serdar Özkan, Leonardo De Deus Santos, Leandro Junio Souza de Deus, Mehmet Murat Uçar, Semih Şentürk, Erkan Zengin, Tarık Çamdal, Sinan Ören, Berkay Tolga Dabanlı, Hürriyet Gücer, Anıl Karaer, Yılmaz Bal, Sezgin Coşkun, Onur Bayramoğlu, Erkut Şentürk, Birol Parlak, Raheem Lawal, Alpaslan Öztürk ve Emre Güngör, Ersin Aka, Mustafa Gürsel, Sami Uğurlu, Ertuğrul Sağlam, Hasan Hüseyin Acar, Yücel İldiz, Ümit Levent Zorluer, Güven Sabaz, Ömer Faruk Canbirdi, Kayacan Erdoğan, Özgür Çek, Gökhan Siverek, Ramazan Övüç, Cenk Özcan, Fehmi İbişi, Thomas Fenwich, Miroslaw Steviç, Hasan Ayaroğlu, Engin Bekdemir. 
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@