banner163

Eskişehirspor'da yoğun mesai

Spor Toto 1. Lig'de galibiyete hasret olan Eskişehirspor, 10 günde 3 karşılaşma oynayacağı yoğun fikstüre hazırlanıyor...

SPOR 16.02.2021, 12:06
Eskişehirspor'da yoğun mesai

Geride kalan haftada Adanaspor'a 3-0 kaybeden Siyah Kırmızılı Takım, Spor Toto 1. Lig'in  22'nci hafta karşılaşmasında cuma günü Royal Hastanesi Bandırmaspor'u konuk edecek. Karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Eskişehirspor ligde 4 puanla son sırada yer alırken Bandırmaspor ise haftaya 30 puanla 10'uncu sırada giriyor.

23'üncü hafta karşılaşmasında hafta içi mesaisi yapacak olan Eskişehirspor, deplasmanda Yılport Samsunspor'la karşılaşacak. Ligde şampiyonluk iddiasıyla sezona başlayan ve yapılan yatırımlarla ligin en pahalı takımı unvanına sahip olan Samsunpor karşısında puan ya da puanlar almak isteyen Siyah Kırmızılı ekip, 24 Şubat Çarşamba günü saat 16.00'da sahaya çıkacak. 

Zorlu karşılaşmalar
Eskişehirspor 24'üncü hafta karşılaşmasında ise evinde İstanbulspor'u ağırlayacak. 28 Şubat Pazar günü oynanacak zorlu karşılaşma da saat 16.00'da başlayacak. Bu zorlu maraton için hazırlıklarına başlayan Eskişehirspor bugünü çift antrenmanla geçirecek. Teknik Direktör Seçsev'in öğrencileri bu 3 maçlık maratonda galibiyet hasretine son vermeye çalışacak... 

Dün salonda, bugün sahada
Dün Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Salonu'nda antrenman yapan Eskişehirspor, bugün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürdü. Teknik Direktör Cengiz Seçsev ve ekibi yönetiminde saat 10.00'da başlayan antrenmanda oyuncular ısınmanın ardından koşu va dayanıklılık çalışmaları gerçekleştirdi. Siyah Kırmızılı takım saat 15.30'da bir antrenman daha gerçekleştirecek. 
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@