banner163

Eskişehirspor'dan Bakan Kasapoğlu, Ayyıldız ve Çalışkan'a teşekkür

Eskişehirspor'dan açıklama... Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Vali Ayyıldız ve AK Parti İl Başkanı Çalışkan'a özel teşekkür...

SPOR 20.10.2022, 13:13 20.10.2022, 13:27
Eskişehirspor'dan Bakan Kasapoğlu, Ayyıldız ve Çalışkan'a teşekkür

Eskişehirspor'a yeni yapılacak alt yapı tesisleri için Bakan Kasapoğlu'nun sözünü verdiği 60 milyon 800 bin liralık bütçenin aktarıldığı müjdesini dün AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan kamuoyuna duyurmuştu. 

Eskişehirspor'dan da konuyla ilgili yapılan açıklamada, söz konusu paranın Eskişehirspor için Valilik hesabına aktarıldığı belirtilerek, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız'a ve AK Parti Eskişehir II Başkanı Av. Zihni Çalışkan'a teşekkür edildi. 

"Eskişehir'de yeni yıldızların yetişmesi ve mevcut altyapının güçlendirilmesi için..."

Eskişehirspor'dan yapılan açıklamada, 8 Haziran 2022 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizi ziyaretinde, Eskişehir'de yeni yıldızların yetişmesi ve mevcut altyapının güçlendirilmesi amacıyla sporcuların eğitim alacağı ve kamp yapacağı bir akademinin inşa edileceği müjdesini vermesiyle, hızla başlayan çalışmaların ardından bugün bütçe onaylarıyla birlikte Eskişehir Valiliği'ne tesisimizin inşa bedeli yatmıştır. Yeni tesislerimizin yükselişinin, aynı zamanda şehrimizde Eskişehirspor'a dair tükenen umutların da yeniden filizlenmesini sağlamasını temenni ediyoruz. Tesislerimizin kulübümüze kazandırılmasında emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız'a, AK Parti Eskişehir II Başkanı Av. Zihni Çalışkan'a teşekkür ediyoruz" denildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@