Eskişehirspor'dan Kazım Kurt'a çok sert yanıt geldi!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un açıklamalarına Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca'dan çok sert yanıt...

SPOR 18.09.2023, 09:25 18.09.2023, 09:34
Eskişehirspor'dan Kazım Kurt'a çok sert yanıt geldi!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Eskişehirspor ile ilgili açıklamaları tepki toplarken, Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca'dan da çok sert yanıt geldi. 

"Söyledikleri 58 yıllık çınarı yok saymak demektir"

Erkan Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, "Sayın Kazım Kurt’un Eskişehirspor ile alakalı açıklamalarını üzülerek okudum ve yakıştıramadım. Eskişehirsporla uğraşılmasının yanlış olduğunu savunup Eskişehir FK kurulmasının gerektiğini söylemek 58 yıllık koca çınarı yok saymak demektir.. Bizler Eskişehirspor’un mazisine armasına rengine formasını son nefesimize kadar sahip çıkacağız" dedi. 

"Siz Eskişehirspor tesislerine ne yatırım yaptınız"

Erkan Koca, "Açıklamalarının devamında Eskişehirspor tesislerine devletimizin yaptığı 120 milyon TL değerinde alt yapı tesislerinin gereksiz olduğunu belediye olarak zaten yaptıklarını belirtmişler. Sayın başkan biz sizle ayrı şehirlerde yaşıyoruz heralde siz Eskişehirspor tesislerine ne yatırım yaptınız?" dedi.

"Ihlamurkent'teki petrol istasyonunu kulübün elinden alıp Eskişehirli olmayan bir firmaya verdiniz"

Erkan Koca ayrıca, "Eskişehirspor’a ait olan Ihlamurkent'teki petrol istasyonunu kulübün elinden alıp Eskişehirli olmayan bir firmaya verdiniz. Siz tesislerdeki çim sahanın çim kesilmesi için resmi yazı isteyip aylarca ekip yollamadınız. Sayın başkan şehirde kaç tane spor tesisi yaptınız? Amatör spor kulüpleri için kaç tane saha yaptınız?" diye konuştu.

"Sizin vizyonsuzluğunuzu ve Eskişehirspor'a bakış açınızı gösteriyor"

Erkan Koca, "Türkiyede başka hiçbir şehirde olmayan alt yapı tesisine rant gözüyle bakmak sizin vizyonsuzluğunuzu ve Eskişehirspor’a bakış açınızı gösteriyor" dedi. 

Yorumlar (3)
İzmitli 8 ay önce
Başkan saçmalama Kazım KURT kadar Eskş ehirsporlu olan varmı devletten yardım alıyoruz demişsin yalakalıkyapma siyaseten geldin siyaseten gidersin
Esesli 8 ay önce
Kazım Başkan haklı borcu yapanlardan neden hesap sorulmuyor çünkü hepiniz aynı gemidesiniz sayın Başkan
eseN 8 ay önce
Vay beeee konuşana bak sen.....

Gelişmelerden Haberdar Olun

@