banner163

Eskişehirspor farklı mağlup!

Eskişehirspor evinde Altay'a farklı mağlup oldu...

SPOR 06.02.2021, 17:53 06.02.2021, 19:38
Eskişehirspor farklı mağlup!

TFF 1. Lig 20. hafta karşılaşmasında Eskişehirspor evinde Altay'la karşı karşıya geldi. İzmir temsilcisi karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı.

Eskişehirspor karşılaşmanın ilk yarısında Furkan Balaban, Erdal Akdari ve Furgan Polat'la bulduğu fırsatlardan yararlanamadı. Konuk ekip ise 13'üncü dakikada bulduğu pozisyonu değerlendirerek Kamppel'in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sonuçlandı. 

İkinci yarıda fark açıldı

Maçın ikinci yarısının başında, 48'inci dakikada, Mehmet Erdem Uğurlu'nun sol kanattan kullandığı serbest vuruşta Eskişehirspor ceza sahasında bomboş kalan Marco Paixao kafa vuruşuyla skoru 2-0'a getirdi. 71'inci dakikada Eskişehirspor'un kullandığı köşe vuruşunda arka direkte topla buluşan Uğurcan uygun pozisyonda topu auta gönderdi. 

75'inci dakikada Bedirhan'ın ceza sahası içinde yaptığı müdahale sonrasında Hakem Burak Pakkan penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Paixao  skoru 3-0'a getirdi. 87'inci dakikada savunma arkasına atılan topta maça sonradan dahil olan Erhan Çelenk topu ağlara göndererek farkı 4'e çıkardı. 

Karşılaşma 5-0 sona erdi

90+1'inci dakikada Altaylı genç oyuncu Kazımcan, kaleci Melih'i çalımlayarak topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu belirledi. Karşılaşma 5-0 sona erdi.

İzmir temsilcisi Eskişehirspor ağlarına iki maçta toplam 11 gol bıraktı.

2 maçta 6 gol attı
TFF 1. Lig'de son 2 sezonun gol kralı olan Paixao, Eskişehirspor'a 2 maçta toplam 6 gol kaydetti. 6-0 biten ligin ilk yarısındaki karşılaşmada 4 gol birden bulan Portekizli golcü bu karşılaşmada da 2 gol kaydetti. Paixao bu sezonki toplam gol sayısını da 14'e yükseltti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@