Eskişehirspor İstanbul yolcusu

Eskişehirspor, yarın oynayacağı Ümraniyespor maçı hazırlıklarını tamamladı... İşte zorlu karşılaşma ile ilgili detaylar...

SPOR 12.02.2021, 12:02 12.02.2021, 12:51
Eskişehirspor İstanbul yolcusu

Eskişehirspor, Meteoroloji'nin raporu doğrultusunda yarına alınan karşılaşma için bugün son antrenmanını yaparak hazırlıklarını tamamladı. Siyah Kırmızılı takım öğle yemeğinin ardından İstanbul'a hareket edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu daha önce Ümraniyespor- Eskişehirspor karşılaşmasının pazar günü oynanacağını duyurmuştu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından pazar günü İstanbul'da yoğun kar yağışı beklendiği raporu üzerine karşılaşma cumartesi gününe alındı. Bu kararla birlikte kendi antrenman programında da değişiklik yapmak zorunda kalan Eskişehirspor, bugün son antrenmanını gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde yapılan antrenmanda Teknik Direktör Cengiz Seçsev ve ekibi yönetiminde ısınmanın ardından, pas ve şut çalışmaları yapan Es-Es hazırlıklarını noktaladı. Siyah Kırmzılılar saat 13.15'te İstanbul'a hareket ederek maç saatini beklemeye başlayacak. 

33 maçlık hasret

Eskişehirspor'un ligdeki galibiyet hasreti 33 maça çıkarken son alınan 3 puanın üzerinden 1 yıldan uzun zaman geçti. Teknik Direktör Cengiz Seçsev ise yarınki karşılaşmayla beraber ikinci sınavına çıkacak. Eskişehirspor ligin ilk yarısında evinde berabere kaldığı Ümraniyespor'u mağlup ederek hem bu kötü seriye artık bir son vermek hem de Seçsev yönetiminde de ilk galibiyeti alarak moral bulmak istiyor.

Takımda eksikler var

Geride kalan haftada oynanan Altay karşılaşmasında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Bedirhan Altunbaş ile karantina süreci devam eden Onur Bayramoğlu yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek. Öte yandan teknik ekip tarafından A takım kadrosundan gönderilerek gençlerle çalışmalarını sürdüren Sunday Alimi de Eskişehirspor kafilesinde yer almayacak. Hafif sakatlıkları bulunan Talha Erdoğan ve Mevlüt Çelik'in ise bu karşılaşmada forma giymesi bekleniyor. 

Maç hangi kanalda yayınlanacak?

Maç gününde yapılan değişiklik maçın yayıncılarını da değişiklik yapmaya itti. Saat 13.30'da başlayacak karşılaşma TRT Avaz ve BeIN Sports MAX HD 2'den naklen yayınlanacak. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@