banner163

Eskişehirspor lidere direnemedi

TFF 1. Lig'in 29. haftasında Eskişehirspor evinde lider GZT Giresunspor'a mağlup oldu.

SPOR 09.04.2021, 17:40 09.04.2021, 22:31
Eskişehirspor lidere direnemedi

Ligden düşmesi kesinleşen,  bununla birlikte hem korona virüs vakaları hem de sakatlıklaklarla boğuşan Eskişehirspor maça iyi başlayamadı. Karşılaşmanın ilk golü 7'inci dakikada Giresunspor adına Eren Tozlu'dan geldi.

Serginho'dan iki asist

Golün ardından oyunu Eskişehirspor yarı sahasına yıkan yeşil beyazlı ekip 25'inci dakikada Serginho'nun pasında Balde'nin ayağından ikinci golü buldu. 

Sağ kanattan gerçekleşen atakta yine Serginho topu arka direğe ortaladı. Arka direkte boş kalan Hayrullah 43 'üncü dakikada skoru 3-0'a getiren golü kaydetti.

Marko kızardı

İlk yarının uzatma dakikalarında ise Eskişehirspor'un eski oyuncusu Marko Milinkovic hakeme itirazdan dolayı direkt kırmızı kart görerek Giresunspor'u 10 kişi bıraktı. Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 3-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Balde bir kez daha sahnede

Maçın ikinci yarısında, dengede giden karşılaşmada, Balde bir kez daha sahneye çıktı ve 712inci dakikada ceza sahası içinde iyi kontrol ettiği topu ağlara göndererek Giresunspor'u 4-0 öne geçirdi.

Giresunspor 5 golle kazandı

88'inci dakikada oyuna sonradan giren Muhammed'in ceza sahası dışından çektiği şut ağlarla buluştu ve Giresunspor bu golle farkı 5'e çıkardı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Eskişehirspor sahadan 5-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Giresunspor bu galibiyetle puanını 60'a yükseltti. Eskişehirspor ise 8 puanda kaldı. 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@