Eskişehirspor sezonu 3 puanla açtı

TFF 2. Lig'de 2021-2022 sezonunun ilk maçında Eskişehirspor deplasmanda Teco Karacabeyspor'la karşı karşıya geldi...

SPOR 05.09.2021, 21:45 05.09.2021, 21:58
Eskişehirspor sezonu 3 puanla açtı

Eskişehirspor, 15 yıl aradan sonra mücadele ettiği TFF 2. Lig'de 2021-2022 sezonunun ilk maçında deplasmanda Teco Karacabaey'le karşı karşıya geldi.

Eskişehirspor karşılaşmaya Cengiz Alp Köseer, Hasan Ulaş Uygur, Sezgin Coşkun, Onur Arı, Tolga Yakut, Berkay Tanır, Cihangir Çağlıyan, Utku Kızılkaya, Buğra Çağlıyan, Eren Altıntaş ve Bartu Göçmen 11'iyle başladı. 

16. dakikanın ilk saniyelerinde gelişen Eskişehirspor atağında, Utku'nun arka direğe açtığı ortada Buğra Çağlıyan topu Onur Arı önüne indirdi. Onur da düzgün bir vuruşla Eskişehirspor'u 1-0 öne geçirdi. 

32'nci dakikada hızlı gelişen Eskişehirspor atağında Hasan Ulaş Uygur'un savunma arkasına ttığı topta Onur Arı bir kez daha sahneye çıktı ve kaleci Hüseyin'inin üzerinden aşırttığı toplta takımının ve kendisinin 2'nci golünü kaydetti. 

Golün hemen ardından 34'üncü dakikada Eskişehirspor'un önde baskıyla kazandığı topta önce Buğra Çağlıyan ardından da Onur Arı'nın vuruşu Karacabey kalecisi Hasan Hüseyin gole izin vermedi. 
İlk yarı Eskişehirsor'un 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında, 75. dakikada Karacabey taç atışı kullandı. Uzun kullanılan taçta ceza sahasına gönderilen topta Bartu'nun nizami olmayan müdahalesi ile ev sahibi takım penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu gole çeviren Berk Nizam skoru 2-1'e getirdi. 

84'üncü dakikada baskısını artıran ev sahibi ekibin kullandığı korner vuruşunda Eskişehirspor kalecisi Cengiz Alp topu son anda kornere çeldi.  90+3'üncü dakikada Buğra Çağlıyan'ın ceza sahası önünden çektiği şut auta gitti. 

7 dakika uzatma verilen karşılaşma 2-1 sona erdi ve Eskişehirspor bu skorla sezona 3 puanla başlamış oldu...

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@