Eskişehirspor taraftarını Şanlıurfa'da böyle anlattı... 'Bir insan 90 dakika hiç susmaz mı ya!'

TFF 2. Lig'de geride kalan haftada oynanan Eskişehirspor - Şanlıurfaspor karşılaşmasının yankıları sürüyor. Şanlıurfaspor yorumcusu Eskişehirspor taraftarına televizyon programına övgüler yağdırdı...

SPOR 15.09.2021, 08:09 15.09.2021, 08:31
Eskişehirspor taraftarını Şanlıurfa'da böyle anlattı... 'Bir insan 90 dakika hiç susmaz mı ya!'

Şanlıurfa'nın yerel kanalında yayınlanan Spor Zirvesi programında yorumcular Eskişehirspor taraftarına övgüler yağdırdı. Eskişehirspor taraftarından çok etkilendiklerini ve taraftarın, takımı ayakta tutan en büyük unsur olduğunu ifade eden yorumcu, "Ben böyle bir taraftar görmedim" dedi. 

Maçı izlemek için geldikleri Eskişehir'de stada zor girdiklerini ifade eden yorumcu şu ifadeleri kullandı: "Ben böyle bir taraftar görmedim. Biz maça gittiğimizde 'Hiçbir şeyleri kalmamış, gençlerden kurulu bir takım; kim seyreder' dedim. Biz stada zor girdik! Herkes özellikle bilet alıp giriyor. ASKF başkanına 'Bunlar bedeva mı giriyorlar' dedim. 'Yardım için bile gider bilet alırlar' dedi."

"Takımı ayakta turan bence  taraftarıdır"

Şanlıurfaspor yorumcusu, taraftarın maç içindeki desteğini de şaşkınlıkla anlatarak "Bir insan 90 dakika boyunca hiç susmaz mı ya? O gençleri ayakta tutan bence o taraftardır. Adam (futbolcular) tam bırakacakken müthiş bir uğultu oluyor. 90 dakika boyunca takımı ayakta tutan taraftarlardı. Futbolcular da var güçleriyle mücadele ettiler" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@