'Eskişehirspor'u batağa çeken isimler ortalıkta yok'

BeIN Sports Haber'de Eskişehirli sunucu Sine Çakır ile yorumcu ve spiker Osman Sakallıoğlu Eskişehirspor'u değerlendirdi.

SPOR 08.06.2021, 13:48 08.06.2021, 14:04
'Eskişehirspor'u batağa çeken isimler ortalıkta yok'

Dorukhan Toköz'ün milli takım kampında yaptığı açıklamaların ardından Eskişehirli sunucu Sine Çakır, "Bir Eskişehirli olarak aynı temennileri paylaşıyorum. Umarım Süper Lig'e tekrar dönebilir. Takım çok zorlu zamanlar geçiriyor" dedi.

Yorumcu ve spiker Osman Sakallıoğlı ise şunları söyledi: Eskişehir hakikaten futbolu çok seven bir şehir. Ama o kadar kötü kararlar sonrasında bir batağın içerisine girdi ki, şimdi bu takımı o batağa çeken isimlerin hiçbiri ortalıkta yok. Takımın o bataktan çıkması için ortaya koydukları bir şey de yok. Sadece belli dönemlerde ön planda olmayı isteyen ama işler zora girdiği zaman hemen sahneden inip perdenin arkasında kalan isimler Eskişehir'i ne yazık ki buralara kadar getirmiş durumda..."

Taraftara övgü yönetimlere sitem

Sakallıoğlu ayrıca Eskişehir'de çok maç anlattığını ve tribünlerin atmosferinden çok etkilendiğini ifade ederek taraftara övgüler yağdırdı. Sakallıoğlu, "Eskişehir'de hem eski stadyumda hem de yeni stadyumda çok maç anlattım. Olağanüstü bir taraftar grubu var. İnanılmaz bir tribün organizasyonju var.Takımına bu kadar aşık bir taraftar grubu çok ender görülür. Onlar her şekilde takımlarının yanındalardı. Bence en büyük alkış onlara... Bu takımın hayatta kalması için en büyük özveriyi onlar gösterdiler. Ama onların ortaya koyduğu bu enerjiyi takımı yönetenler gösteremediler. Ben Eskişehir taraftarının organizasyonunu yakından gören, çok beğenen, tüyleri diken diken olmuş birisiyim. Onlar her zaman muhteşemlerdi. İnşallah tekrar bulundukları yerden daha üst seviyeye çıkabilirler. İyi bir organizasyon, iyi bir yapılanmayla bunlar olur ama Eskişehirspor'u buralara kadar getiren insanların hiçbirisi ortalıkta yok. En üzücüsü de bu sanırım..." ifadelerini kullandı. 

Dorukhan Toköz ne demişti?

Eskişehir benim için çok özel. Çünkü doğup büyüdüğüm yer, memleketim. İlk 11 oynadığım A Milli maçımda da sağ olsunlar bana çok destek vermişlerdi. Bir de zaten ben oranın tribünlerinde büyüdüm, çok maçlarına gittim, babam beni çok götürdü. Ben oranın taraftarıydım zaten, inşallah eskisi gibi Anadolu'nun parlayan yıldızı olacak. 

Tabii ki Eskişehirspor'un şu anki durumu için üzülüyoruz ama bunun birçok sebebi var. Ama inşallah toparlayacak ve eskisinden daha iyi olacak diye ümit ediyoruz.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@