banner163

Eskişehirspor yarın Bandırmaspor'u ağırlayacak... İşte tüm detaylar...

Eskişehirspor yarın sahasında Bandırmaspor'la karşı karşıya gelecek. İşte karşılaşma ile ilgili tüm detaylar...

SPOR 18.02.2021, 14:16 18.02.2021, 16:46
Eskişehirspor yarın Bandırmaspor'u ağırlayacak... İşte tüm detaylar...

Eskişehirspor ile Bandırmaspor tarihlerinde 6'ncı kez karşı karşıya gelecek. 1983-84 sezonunda başlayan rekabette oynanan 5 karşılaşmada Eskişehirspor 4 galibiyet elde ederken 1 maç ise baberaberlikle sonuçlandı. Balıkesir temsilcisi, Eskişehirspor karşısındaki tek puanını bu sezonun ilk yarısında Bandırma'da oynanan karşılaşmada 1-1'lik skorla aldı. Bu sezon galibiyetle tanışamayan Eskişehirspor toplamda 34 maçtır kazanamıyor. Bandırmaspor ise geçen hafta İstanbulspor'u son dakikada attığı golle 2-1 mağlup ederek Eskişehir deplasmanına moralli geliyor. 

İlk maç berabere
Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmada Eskişehirspor 31'inci dakikada Bedirhan Altunbaş'ın penaltı golüyle 1-0 öne geçmiş ve soyunma odasına önde girmişti. İkinci yarıda Landel'in golüne engel olamayan Es-Es, 1-1 sona eren karşılaşmada 1 puana razı olmuştu.  Eskişehirspor 4 puanla ligin son sırasında yer alırken Bandırmaspor ise 30 puanla 10'uncu sırada yer alıyor. Yarın Eskişehir Yeni Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma  saat 16.00'da başlayacak, TRT Spor ve BeIN Sports MAX 1'den naklen yayınlanacak. 

Es-Es maç saatini bekliyor
Eskişehirspor yarın oynanacak karşılaşma öncesi bugün son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye başladı. Siyah Kırmızılılar Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda Teknik Direktör Cengiz Seçsev ve ekibi yönetiminde dar alanda pas çalışmaları ve dayanıklılık çalışması gerçekleştirdi. 

Düdük Arslan'da olacak
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre karşılaşmayı Hakem Yiğit Arslan yönetecek. İzmir bölgesi üst klasman hakemi olan Arslan, Eskişehirspor'un deplasmanda Giresunspor'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşmada düdük çalmıştı. 

Onur ve Bedirhan dönüyor, Berkay cezalı

Eskişehirspor'da yarınki karşılaşmada sarı kart cezasını Ümraniyespor maçında çeken Bedirhan ile Kovid-19'u atlatarak takımla çalışmalara başlayan Onur Bayramoğlu kadroda yer alırken, Ümraniyespor maçında kırmızı kart gören Berkay kadroda yer almayacak. 

Bandırma yola çıktı

Öte yandan Bandırmaspor da bugün yaptıkları son antrenmanın ardından saat 14.00'te Eskişehir'e doğru yola çıktı. Ekip Eskişehir'de kalacakları otele gelerek kampa girecek. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@