Eskişehirspor yönetimi BBP Genel Başkanı Destici ile görüştü

Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek, Eskişehirli BBP yöneticileri ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'yi ziyaret etti.

SPOR 18.02.2022, 14:02 18.02.2022, 14:36
Eskişehirspor yönetimi BBP Genel Başkanı Destici ile görüştü

Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek, Başkan Vekili Erkan Koca, BBP MKYK Üyesi de olan Eskişehirspor Denetleme Kurulu Üyesi Ahmet Namık Akdoğan ve BBP MKYK üyesi Ahmet Ulupınar ile birlikte Büyük Birlik Partisi’ni ziyaret etti, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile bir araya geldi. 

Ziyarette Eskişehirspor ile ilgili gelişmeler ve Eskişehirspor'un durumu konuşuldu. 

"Eskişehirspor şu anda bulunduğu yeri hak etmiyor"

Eskişehirspor’un memleketinin takımı olduğunu ve şu anda bulunduğu konumdan kurtulup bir an önce hak ettiği yerlere geleceğini belirten Destici, “Eskişehrispor memleketimin takımı. Ben de Eskişehirspor sevdalısıyım. Türk futbolunda da önemli bir geçmişe sahip. Şu anda bulunduğu yeri hak etmiyor. Temennim Eskişehirspor’un en kısa sürede hak ettiği Süper Lig’e çıkmasını bekliyorum. Sizlerin de kulüp yönetimi olarak bu konudaki gayretlerini biliyorum. Geçmişte de gençlerle bir çıkış yapmıştı, inşallah şimdi de aynı başarıyı yakalar” dedi. Şimşek, kendi şehirlerinin çocukları ile yola devam ettiklerini belirterek, mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@