banner163

Gökmeydanspor'da kuşak terfi sınavı heyecanı

Gökmeydanspor'da tekvandocular kuşak terfi sınavında ter döktü.

SPOR 11.01.2022, 15:51
Gökmeydanspor'da kuşak terfi sınavı heyecanı

Eskişehir Gökmeydanspor'da kuşak terfi sınavı heyecanı yaşandı. 

Takvando antrenörü Elif Çatal nezaretinde eğitim gören sporcuların katıldığı kuşak terfi sınavında Kulüp Başkanı Hilmi Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyesi Aleyna Yalçın da sporcularını yalnız bırakmadı.

Gökmeydan spor bünyesinde çalışmalarını sürdüren sporcular bir üst kuşağa terfi etmek için öğrendikleri  taktik ve teknik hünerlerini sergilediler. Büyük heycana sahne olan sınavda başarılı olan öğrenciler bir üst kuşağa terfi etti. 

Gökmeydan Spor Kulübü Tekvando Antrönörü Elif Çatal yaptığı açıklamada: "Buradaki sporcularım çok şanslı. Spor yapmanın dışında sosyal faaliyetler ile de hem bedenen hem de sosyal olarak olgunlaşıyorlar. Kuşak terfi sınavı için emek veren sporcularımı ve büyük fedakarlık gösteren değerli velilerimizi tebrik ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayan başkanımıza ve yönetim kuruluna da teşekkür ediyorum" dedi. 

Gökmeydan Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Aleyna Yalçın da "Gökmeydanspor olarak tekvandoyu çok seviyoruz. Bu sporu yapmak isteyen herkese destek vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kulüp Başkanı Hilmi Yıldırım ise sporcularla bir arada olmaktan daolyı çok mutlu olduğunu ifade ederek genç sporcuların gelişimine ellerinden geldiği kadar katkıda bulumaya devam edeceklerini ifade etti.

Sınavda başarılı olan sporculara yeni  kuşakları takdim edildi.  
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@