Gökmeydanspor'da yeni branş... Ön kayıtlar başladı

Eskişehir Gökmeydan Spor Kulübü yeni branşı olan yüzmeyi hizmete açtı...

SPOR 08.12.2021, 13:58
Gökmeydanspor'da yeni branş... Ön kayıtlar başladı

Gökmeydanspor, son olarak "Yüzme hem spor hem de bir ihtiyaçtır" sloganı ile faaliyete başlattığı yüzme branşıyla 7'den 70'e herkesi bünyelerinde spor yapmaya davet etti. 

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Yenikent'te açılan olimpik yüzme havuzunda faaliyet gösterecek olan Gökmeydanspor'da salı ve perşembe günü büyük kadınlar, çarşamba ve cuma günleri büyük erkekler, pazar günleri de çocuklar ve gençler Milli Takım Antrenörleri Alper Toprak ve Oğuzhan Azboy eşliğinde yüzme antrenmanı yapabilecek. 

Gökmeydan Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Yüzme Branşı Sorumlusu Cemal Yavuz konuyla ilgili yaptığı açıklamada amaçlarının her yaş gurubuna  sporu sevdirmek, spor yapmanın çağdaş bir yaşam şekli olarak benimsenmesini sağlamak, gençleri spora yönlendirerek zararlı alışkanlıklardan korumak, çocukların ve gençlerin bedenen, ruhen ve sosyal yönden gelişmeleri için gerekli olan sağlıklı hijyenik ve kaliteli bir spor ortamı oluşturarak Türk sporuna ve milli takımlara oyuncu kazandırmak olduğunu belirtti. yüzme ön kayıtlarının devam ettiğini belirtti.

Ön kayıtların başladığını hatırlatan Yavuz, sporu bir yaşam biçimi ve ihtiyaç olan gören herkesi beklediklerini ifade etti.
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@