Gökmeydanspor yönetiminden antrenmana ziyaret

Eskişehir Gökmeydan Spor Kulübü Başkanı Hilmi Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, kademeli normalleşme döneminde gerçekleşen ilk tekvando antrenmanını ziyaret ettiler.

SPOR 04.06.2021, 10:06
Gökmeydanspor yönetiminden antrenmana ziyaret

Eskişehir Gökmeydan Spor Kulübü'nde kademeli normalleşme ile birlikte ilk tekvando antrenmanı da gerçekleştirildi. Yönetim de antrenmanı salonda takip etti. 

Ziyarette Eksi milli sporcu ve gazeteci-yazar Zeynep Bala'nın da yer aldı. Gökmeydan Spor Kulübü Tekvando Antrenörü Elif Çatal gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanı takip eden yönetim kurulu üyeleri, antrenman sonrasında, kısıtlama döneminde çevrimiçi olarak gerçekleştirilen kuşan sınavında başarılı olan sporculara kuşaklarını bağladılar. 

Ziyarette yer alan Zeynep Bala, yaptığı açıklamada Gökmeydan Spor Kulübü'nün sosyal sorumluluk projelerini yakından takip ettiğini ve başarılı bulduğunu ifade ederek yönetim kuruluna ve sporculara teşekkür etti. Bala, "Hünerli Eller Üretime" projesine katılan sporculara, içinde benim de hikayemin olduğu, engellilerle alakalı 'Empati' kitabımı hediye etmek istiyorum. Bundan sonraki projelerinizde bana da fırsat verirseniz çok mutlu olurum. Sizlerle başarıyla ulusal ve uluslararası sosyal sorumluluk projeleri yapacağımıza inanıyorum" dedi. 

Gökmeydan Spor Kulübü Başkanı Hilmi Yıldırım ise "Kademeli normalleşme döneminde  yapilan ilk antremanda tekvandocularımıza moral verelim istedik. İnanıyorum ki, hocamızın tecrübesi  ile yönetim kurulumuzun her zamanki fedakârlığıyla Gökmeydanspor'umuza  yakışan  başarılar mutlaka kazanılacaktır " diye konuştu.

Program, sporculara Empati kitabının dağıtımı ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. 

Yorumlar (1)
belinay 3 yıl önce
hocam ben belinay aslan mükemmel bir resim

Gelişmelerden Haberdar Olun

@