Hep birlikte Eskişehirspor'a destek oldular

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve EOSB Başkanı Nadir Küpeli, Engelliler Montaj Atölyesi öğrencileri ile birlikte Eskişehirspor – Şanlıurfaspor maçını izledi.

SPOR 13.09.2021, 12:29 13.09.2021, 23:34
Hep birlikte Eskişehirspor'a destek oldular

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, Engelliler Montaj Atölyesi’nin özel öğrencileri ile birlikte Eskişehirspor maçını tribünden izledi.

Bu sezon 2 Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Eskişehirspor’un ilk iç saha maçında, tribündeki yerini özel bireyler ile birlikte alan Ahmet Ataç ve Nadir Küpeli, maç boyunca Kırmızı Şimşekler’e destek oldu.

"Eskişehirsporumuzun ilk maçına tribünde olmak çok güzel"

Ataç, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun süre sonra seyircinin alındığı Eskişehirsporumuzun ilk maçına tribünde olmak, bu güzel atmosferi özel bireylerimizle birlikte yaşamak çok güzel. Gençlerimiz de takımımıza destek olurken oldukça keyifli zaman geçiriyor. Büyük taraftarımızla buluşan takımımıza, bu sezonki mücadelesinde başarılar diliyorum” dedi.

Nadir Küpeli: Biz de tribündeki yerimizi aldık

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli ise, “Büyük Eskişehirspor taraftarının takımıyla aylar sonra yeniden buluştuğu bu günde gençlerimizle birlikte biz de tribündeki yerimizi aldık. Çok keyifli anlar yaşadık. Takımımıza bu sezon başarılar diliyorum. Bazı imkansızlıklara rağmen çok güzel bir kardeşlik havası var. Birlik ve beraberlik neticesinde inşallah istediğimiz sonuçları bu sezon alırız” diye konuştu.

Şanlıurfaspor karşısındaki müsabakayı heyecanla izleyen özel bireyler de tribünde oldukları için mutlu olduklarını ifade etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@