İnönü Belediyesi sporcularından büyük başarı

İnönü Belediyesi Oryantiring Takımı sporcularından büyük başarı... Afyonkarahisar'daki şampiyonadan çok sayıda madalya ile dönüyorlar.

SPOR 16.05.2022, 13:46 16.05.2022, 17:08
İnönü Belediyesi sporcularından büyük başarı

Eskişehir, İnönü Belediyesi Oryantiring Takımı sporcuları büyük bir başarıya daha imza attı. Afyonkarahisar'ın tarihi Ayazini Köyünde 411 sporcunun katılımlarıyla gerçekleştirilen 14 Yaş Altı Bölgesel Oryantiring Şampiyonası'na katılarak 6 altın, 3 gümüş ve 3 bronz olmak üzere toplamda 12 madalya kazanan sporcular Eskişehir ve İnönü'yü gururlandırdı. İnönü Belediyesi Oryantiring Takımı'ndan 23 sporcunun katıldığı, ilk 6 sporcu arasında bitirmiş olanlara başarı belgesi verildiği toplam 19 başarı belgesi kazanıldığı belirtildi. 

Kadir Bozkurt: Gurur duyduk... Desteklemeye devam 

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt da, yarışmalara katılan sporcuları tebrik ederek, İnönülü sporcuların başarılarından gurur duyduklarını, çocukları ve gençleri spor alanında da desteklemeye devam edeceklerini belirtti. 

İnönü Belediyesi Oryantiring Takımının küçük yeteneklerini başarılarından dolayı kutlayan Bozkurt, "Belediyemiz Oryantiring Takımı 14 Yaş Altı Sporcularımız şampiyonada 12 madalya kazanarak hem ilçemizi hem de şehrimizi gururlandırdılar. Sporcularımızı bizleri gururlandıran başarılarından dolayı canı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@