banner163

İşte Eskişehirspor'un yeni sezon formaları... 3. formayı taraftar seçecek

Eskişehirspor TFF 2. Lig'de mücadele edeceği yeni sezon formalarını tanıttı... Tanıtımda 3'üncü formanın da taraftar tarafından seçileceği açıklandı... İşte detaylar

SPOR 05.08.2021, 15:11
İşte Eskişehirspor'un yeni sezon formaları... 3. formayı taraftar seçecek

TFF 2. Lig 2021-2022 sezonu hazırlıkları kapsamında hazırlıklarına devam eden Eskişehirspor, MS Sports ile 3 seneliğine forma sponsorluğu sözleşmesi imzaladı.

Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, MS Sports kurucuları Siegmar Tittjung ve Murat Semiz ile Sportif Direktör Murat Daldık’ın katıldığı imza töreninde yeni sezon formalarının tanıtımı yapıldı.

Formalara ödeme yapılmayacak

Yapılan lansman toplantısında Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek firma yetkililerine şu sözlerle teşekkür etti; “Zor günler geçirdiğimiz bu günlerde güzel gelişmeler de yaşanıyor. MS Sports ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladık. Kendileri önümüzdeki 3 sezon boyunca kulübümüzün forma ve antrenman malzemelerini tamamen ücretsiz olarak karşılayacaklar. Önceden forma sponsorluklarına rağmen kulübümüz aldığımız her bir forma için firmalara ödeme yapıyordu. Bu sezon hiçbir şekilde bir ödeme yapmayacağız. Kulübün bu anlamda bir gideri olmayacak. Her talebimize yapıcı bir şekilde yanıt veren firma yetkililerine teşekkür ederim. “

"Eskişehirspor’un marka değerinin ne kadar yüksek olduğunun farkındalar"

Yapılan sponsorlukla ilgili süreci yöneten Sportif Direktör Murat Daldık ise sözleşme detaylarını verdiği konuşmasında firma yetkililerinin, Eskişehirspor'un marka değerinin farkında olduğunu anlatarak; “Faaliyetlerine Avrupa’da devam eden MS Sports firması ile anlaşmış bulunuyoruz. Türkiye’de anlaştıkları ilk kulüp biziz. Eskişehirspor hakkında çok güzel düşüncelere sahipler. Yaptıkları araştırmalar sonucunda bizi tercih etmişler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Eskişehirspor’un marka değerinin ne kadar yüksek olduğunun farkındalar. Güzel bir işbirliği olacak. Türkiye’de Eskişehirspor dışında bir takım ile çalışmıyorlar. Önümüzdeki günlerde ne olur bilmiyorum ancak şimdilik sadece Eskişehirspor ile işbirliği yapıyorlar” dedi.

Üçüncü formayı taraftar seçecek

Daldık, federasyonun önümüzdeki sezon için açık renk ve koyu renk olmak üzere iki forma istediğini vurgularken;  MS Sports’un kulübümüzün talebi doğrultusunda bir forma daha hazırlayacağını da sözlerine ekledi. Firmanın tasarım çalışmalarını yürüttüğü üçüncü formanın kararını ise; taraftar verecek. Firmanın internet sitesi üzerinden Pazartesi günü açılacak anket sonucunda; forma alternatifleri arasından seçim, taraftar tarafından yapılacak.

MS Sports firması; bu anlaşmanın yanı sıra ülkemizde süren yangınlardan duydukları üzüntü sonrası Eskişehirspor Hatıra Ormanı kampanyamıza 500 adet fidan bağışında bulunacaklar. Firma yetkilileri ayrıca TEMA vakfına da 500 adet fidan bağışlayacaklar.

İlk deplasman da sponsordan

Diğer yandan; MS Sports yetkilileri takımın yeni sezonda oynayacağı ilk mücadele olan Karacabey Belediyespor maçının deplasman masraflarını da üstlenerek, Es-Es'e olan desteklerini belirtmek istediklerini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından; oyuncular Berkay Tanır ve Tolga Yakut, yeni sezon için tasarımı onaylanan formaları tanıttılar.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@