Jale Nur Süllü yaptırdı... Es-Es pulları satışta

Milletvekili Jale Nur Süllü ile Eskişehirspor iş birliğiyle, Milletvekili Süllü tarafından hazırlatılan Eskişehirspor Hatıra Pulları satışa sunuldu....

SPOR 15.02.2021, 16:26 15.02.2021, 16:46
Jale Nur Süllü yaptırdı... Es-Es pulları satışta

CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü ile Eskişehirspor iş birliğiyle, Milletvekili Süllü tarafından hazırlatılan Eskişehirspor Hatıra Pulları satışa sunuldu. Pullarda Amigo Orhan ve Fethi Heper'in yanı sıra efsane kadro ve Eskişehirspor'un ilk golünü temsil eden resimler yer alıyor. 

Eskişehirspor Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü ile kulübümüzün ortak görüşleri çerçevesinde milletvekilimiz tarafından yaptırılarak hayata geçirilen Eskişehirspor Hatıra Pulları satışa sunuldu.

Bugün Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizde, Kulüp Başkanımız Mustafa Akgören ve İdari ve Tesislerden Sorumlu Asbaşkanımız Serhan Taşdemir ile bir araya gelen Milletvekilimiz, kulübümüzün sorunlarıyla ilgili bilgi alırken; aynı zamanda tasarım ve basım aşamasını direkt olarak yürüttüğü hatıra pullarını da teslim etti.

Taraftarımız, Eskişehirspor Hatıra Pullarını 20 TL bağış karşılığında Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizden temin edilebilecektir."

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@