Kadir Bozkurt'tan gençleri sevindiren pas... İnönü Belediyesi yenileyip açtı

İnönü Belediyesi'nin bakım ve onarım yapıp yenilediği halı saha törenle açıldı, Belediye Başkanı Kadir Bozkurt da ilk maçta gençlerle buluştu.

SPOR 20.06.2022, 11:53 20.06.2022, 11:58
Kadir Bozkurt'tan gençleri sevindiren pas... İnönü Belediyesi yenileyip açtı

Eskişehir'de İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İnönülü gençlerle halı saha maçında bir araya geldi.

İnönü Belediyesi yeniledi, törenle açıldı 

İnönü Oklubalı Mahallesinde bulunan ve İnönü Belediye Başkanlığı tarafından bakım onarım çalışması tamamlanarak yenilenen halı sahanın açılışı yapıldı. Görkemli bir açılış töreniyle gençlerin hizmetine sunulan Oklubal Mahallesindeki halı sahada İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, gençlerle halı saha maçında buluştu.

"Gençlerimize ve ilçemize spor tesisleri kazandırıyoruz"

İnönü Belediye Başkanlığı tarafından yenilenen halı sahanın hayırlı olmasını dileyen Kadir Bozkurt, ’’Gençlerimize ve ilçemize spor tesisleri kazandırıyoruz. Açılışa özel gençlerimizle halı saha maçında buluştuk. Kazanan yine dostluk oldu. Gençlerimizi mücadelelerinden dolayı tebrik ediyor, spor yaşamlarında başarılar diliyorum" dedi. 

İnönü Belediye Başkanlığı tarafından yenilenerek gençlerin hizmetine sunulan halı saha da tekrar maç yapabilmelerinden mutluluk duyan gençler halı sahadaki yenileme çalışmalarından ve desteklerinden dolayı İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a teşekkür etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@