Maç sonrası ne dediler?

Eskişehirspor'un Balıkesirspor'a 3-0 mağlup olduğu maçın ardından Yasin Söğüt ve Yusuf Şimşek açıklamalarda bulundu...

SPOR 18.04.2021, 17:45 18.04.2021, 18:09
Maç sonrası ne dediler?

Eskişehirspor'un Balıkesirspor'a 3-0 mağlup olduğu maçın ardından konuşan Eskişehirspor Teknik Sorumlusu Yasin Söğüt, kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi.

"Pozisyonları değerlendiremedik,  yoksa maç başka yere gidecekti"

Söğüt, “İlk yarıda hücumda etkili olamadık. Takım halindeki savunmamızı iyi yaptık. Bölgeleri iyi kapattık. İlk yarı iki golü kalemizde gördük. İkinci yarı iki değişiklikle başladık. Biraz daha tempolu oynamaya başladık. Pozisyonlara girdik. Bunları değerlendirseydik maç başka yere gidecekti. İkinci yarı hücum oyunundan memnunuz. Kazanmak istiyorduk ancak kazanamadık. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Önümüzdeki 3 maçı en iyi şekilde geçirmek istiyoruz” diye konuştu.

"Kazanmasını bildik"

Eskişehirspor’u 3-0’lık skorla geçen Balıkesirspor'da Teknik Direktör Yusuf Şimşek maç sonu basın mensuplarına yaptığı açıklamada kendilerine güvenen herkese teşekkür etti.
Ligde kalmak için kazanmaları gereken bir maç olduğuna dikkat çeken Şimşek, konuşmasının devamında şunları söyledi: “Maça iyi başladık. İlk yarı 2-0’lık skoru bulduk. İkinci yarı iyi başlayamadık. Pozisyonlar verdik. Neticesinde kazanmasını bildik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Balıkesir halkına da teşekkür ediyorum. Akşam ki maçlardan sonra ligde matematiksel olarak kalmayı garantiledikten sonra kalan 3 maçımızı da kazasız belasız oynayacağız.”

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@