Olaylı maçın ardından Eskişehir Ormanspor'dan açıklama

Eskişehir Ormanspor'dan olayı Antalyaspor maçı sonrasında açıklama geldi...

SPOR 08.12.2021, 12:05 08.12.2021, 12:27
Olaylı maçın ardından Eskişehir Ormanspor'dan açıklama

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Eskişehir Ormanspor geride kalan haftada deplasmanda Antalyaspor'a konuk oldu. Eskişehir temsilcisi maçta 22-21 mağlup olurken karşılaşmaya son dakika çıkan olaylar damga vurmuştu. 

Antalyaspor hücumunda Oğulcan Güney'le Ormanspor'dan Yaşar Erdam Güney arasındaki faul pozisyonunda sonra salon karıştı. Oyuncuları karşılıklı itişmesi ile başlayan olaylarda Antalyaspor'dan Ümit Bahadır, Kayra Yılmaz, Savaş Beyhan ve Oğulcan Güney; Ormanspor'dan ise Eyip Orkun Söz, Eren Soycan ve Yaşar Erdam Ateş kırmızı kart ve mavi kartla cezalandırıldı. 

Eskişehir Ormanspor: Gerekli yaptırımlar uygulanacak

Eskişehir Ormanspor'dan karşılaşma ile ilgili açıklama geldi. Eskişehir temsilcisinin açıklaması şu şekilde: 

"Spor bir dostluk köprüsü, spor centilmence bir mücadele, spor galip gelince ne kadar mutlu oluyorsan kaybettiğinde de rakibini tebrik edebilecek olgunluğu göstermektir. 

Erkek Hentbol Süper Liginde mücadele eden ekibimiz bu düsturla mücadelesine devam etmektedir. Evimize gelen misafir takımlarımıza bize yakışır bir şekilde evsahipliği yapma gayreti içindeyiz. 

Bu duruşumuzu sonuna kadar bize yakışan bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. 

Asla ve asla sporu çirkinleştirecek, kötü örnek teşkil edecek bir eylem içinde olmadık ve olmayacağız. 

Kulübümüze ve sporcularımıza yapılacak olan tahrik, hakaretlere kanuni yollardan gerekli cevabı vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 

Antalyaspor müsabakamızın son anlarında yaşanan olayları asla ve asla tasvip etmemekle beraber olaylara karışan sporcularımızla ilgili gerekli yaptırımlar yönetim kurulumuz tarafından ivedilikle uygulamaya konulacaktır. 

Türk Hentbolüne değer katma mücadelemize aynı kararlılıkla devam edeceğiz. 

Biz bize yakışan bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@