Örnek dayanışma... Es-Es'ten teşekkür

Fidan kampanyasına 222'şer fidanla destek veren Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı ve Kadın Hentbol Takımı'na Eskişehirspor'dan teşekkür geldi. 

SPOR 05.05.2021, 14:09
Örnek dayanışma... Es-Es'ten teşekkür

Anadolu Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı ve Futbol Takımı, Eskişehirspor'un fidan kampanyasına 222'şer fidanla destek vermişlerdi. Eskişehirspor Kulübü'nü ziyaret eden  Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı Sportif Direktörü Yılmaz Sazak, takım kaptanı Caner Karuk ve Anadolu Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı kaptanı Fatma Özbahar'a Eskişehirspor yönetimi teşekkür etti.

Kulüpten yapılan açıklamada " Kulübümüzün yaşaması ve Eskişehir’e nefes olması adına başlattığımız, fidan kampanyamıza destekler sürüyor. Ülkemizin her kesiminden binlerce kişi tarafından destek gören kampanyamıza, Anadolu Üniversitesi Rektörümüz Sayın Fuat Erdal’ın 1000 adet fidan bağışının ardından Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı ve Anadolu Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı da 222’şer adet fidan ile destek verdiler.

Bugün Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizde Kulüp Başkanımız Mustafa Akgören ve yöneticilerimiz ile bir araya gelen Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı Sportif Direktörü Yılmaz Sazak, takım kaptanı Caner Karuk ve Anadolu Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı kaptanı Fatma Özbahar; fidan kampanyasına desteklerini sunarak, şehrin önde gelen isimlerini de kampanyamıza destek vermeye davet ettiler" ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@