Prof.Dr. Nabi Avcı: Eskişehirspor için her şeyi yaptım, ta ki...

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı, AK Parti il başkanlığında düzenlenen basın toplantısında Eskişehirspor sorusunu da yanıtladı: Eskişehirspor ile ilgili yapabileceğim her şeyi yaptım, ta ki Eskişehirspor o arkadaşımıza emanet edilene kadar...

SPOR 28.03.2022, 22:23 29.03.2022, 08:00
Prof.Dr. Nabi Avcı: Eskişehirspor için her şeyi yaptım, ta ki...

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ile birlikte Eskişehir gündemindeki önemli konularla ilgili düzenlediği basın toplantısında Eskişehirspor da gündeme geldi. 

"Ben Eskişehirspor ile ilgili kendi yapabileceğim her şeyi yaptım"

Prof.Dr. Nabi Avcı,basın toplantısında Eskişehirspor'un durumu ile ilgili soruyu da yanıtladı. Prof.Dr. Nabi Avcı, "Kendi şahsım adına konuşayım. Ben Eskişehirspor ile ilgili kendi yapabileceğim her şeyi yaptım. Ne zamana kadar? Bakın medya olarak bazı şeyleri iyi takip ederseniz anahtarlarını görebilirsiniz" dedi. 

"Binali bey Eskişehirspor'u bir arkadaşımıza emanet etti... İsterseniz Dündar Ünlü'ye de sorun"

Prof.Dr. Nabi Avcı, "Binali Yıldırım bey, Başbakan iken Eskişehir'e geldi ve burada Ticaret Odası Başkanının da katıldığı bir toplantı düzenlendi. O toplantıda yaptığı konuşmada Eskişehirspor'u bir arkadaşımıza emanet etti. Sonra akşam TÜLOMSAŞ'TA bir toplantı yapıldı. Ben katıldım, o zamanki AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü katıldı, o zamanki kulüp başkanı Sinan Özeçoğlu katıldı. Orada Binali Bey bundan sonra Eskişehirspor'un işlerini kime emanet edeceğini kulüp başkanına söyledi. İl Başkanı Dündar Ünlü de o toplantıdaydı, isterseniz onlara toplantıda ne konuşuldu diye sorun" dedi. 

"Bizim siyaset kültürümüzde herhangi bir konu birine zimmetlendiğinde artık o işe karışılmaz"


Prof.Dr. Nabi Avcı, "Şimdi bizim siyaset kültürümüzde herhangi bir konu birine zimmetlendiğinde artık o işe karışılmaz. O tarihten itibaren Eskişehirspor ile ilgili bizim üzerimize düşebilecek konularda o arkadaşımıza yönlendirildi. Anlatabildim mi..." dedi. 

Prof.Dr. Nabi Avcı'dan Hasan Polatkan Havalimanı açıklaması: Yarın Ulaştırma Bakanı ile toplantı yapacağız 

Prof.Dr. Nabi Avcı: Karar 2016'da Büyükşehir Meclisi'nden geçmiş... Şimdi kime ne soracağınıza siz karar verin 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@