Seçsev mücadeleden memnun, hatalardan değil

Eskişehirspor Teknik Direktörü Seçsev, maçın ardından yaptığı açıklamada mücadeleden memnun olduğunu ifade ederken hatalı yenilen gollere önlem almaları gerektiğini söyledi...

SPOR 13.02.2021, 16:04 13.02.2021, 17:08
Seçsev mücadeleden memnun, hatalardan değil

Eskişehirspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Seçsev şunları söyledi: "Başkanımız ve yönetim kurulumuz takımı ne kadar zor şartlar altında götürmeye çalışıyorlarlsa biz de aynı zorlukları saha içerisinde yaşıyoruz. Bugün çocuklarda sahada gördüğüm bir değişim oldu. Üst düzey bir mücadele gerçekleştirdiler. Bununda üstüne koyabilecekler. Ben bundan eminim. Ama işte bizim son dakika hatalarımız var. Ne yazık ki bu hatalar bizde hemen gol oluyor. Bunu da ilerleyen haftalarda çözmeye çalışacağız. Gençlerle tecrübelileri bir araya getirerek bir karma yaptırmaya çalışıyoruz. Tecrübeli arkadaşlar oynamazsa içerdeki gençlerin çok daha iyi şeyler yapması mümkün değil. Onlardan gördükleri bazı şeyleri de gerçekleştirmeleri lazım. Onlar gençlere yardımcı olacaklar. Bu böyle gidecek. Ama biz iyi yoldayız. Bu istek ve arzuyu daha fazla yansıtabilmeliyiz. Bir de bunu sonuca çevirebilirsek takımım adına ben de sevineceğim. Emeklerim zayi olmayacak diye düşüneceğim." 

'Karşımızda dirençli, sert ve doğru savunma yapan bir rakip vardı'

Bu sezon ilk kez iki maç üst üste kazandıklarını belirten Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, taraftarlara kolay kaybetmeyen bir takım izlettirmek istediklerini söyledi.
TFF 1. Lig'in 21. haftasında Ümraniyespor, sahasında Eskişehirspor'u 3-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, "Maçtan önce bizi zor bir maçın beklediğini söylemiştim. Zor da bir maç oldu. Karşımızda dirençli, sert ve doğru savunma yapan bir rakip vardı. Bundan önceki maçlarda rakipleri kadar pozisyona giren bir Eskişehirspor vardı. Sadece iki farklı geriye düşünce kırılganlık yaşıyorlar. Maçın başlarında golü bulduk ancak biz ikinci golü bulamayınca dirençli oyunları aynı şekilde devam etti. Biz final paslarını doğru kullanamadık. 90'dan sonra goller bulduk ve kazandık. Bu sene ilk kez iki maç üst üste kazandık. Kolay kaybetmeyen bir takım izlettirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@