Sivrihisar'a 2 buçuk milyonluk yatırım

Sivrihisarspor’a 2 buçuk milyonluk tesis yatırımı gerçekleştirilecek...

SPOR 07.01.2021, 11:27 07.01.2021, 11:57
Sivrihisar'a 2 buçuk milyonluk yatırım

Kadınlar Voleybol 2.Ligi'nde mücadele eden Sivrihisarspor’a, 2 buçuk milyonluk tesis yatırımı gerçekleştirilecek. Mevcut Spor Tesisleri'nin spor salonu, futbol sahası yenilenmesi, tribün yapımı, soyunma odaları tamir-bakım ve onarımı yapılacak. 

Ortak proje başarıyı getirdi

Sivrihisarspor Kadın Voleybol Takımı sorumlusu Kamil  Murat “İlçemizdeki sportif alt yapının oluşturulması için Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu’nun yönlendirmesi ve doğru stratejisi ile Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’nün cesaretli, kararlı desteği, Sivrihisarspor kulüp başkanı Ahmet Alper Akdemir ve yönetim kurulunun takımı sahiplenmesi de bu güne kadar gelinen başarıdaki en büyük etkenleri oluşturmaktadır” dedi. 

Ülke genelinde yaşadığımız bu salgın döneminde doğru planlama ile hedefimiz gruplardan namaglup olarak Play-Off maçlarından sonra  1. Lige yükselmek diyen İlçe Müdürü Murat “Yapılan bu ortak akıl planlamasının sonucu olarak Sivrihisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tesislerine   2.5 milyonluk yatırım yapılmaktadır. 2021 yılı içerisinde kapalı spor salonu, futbol sahası yenilenmesi, tribün yapımı, soyunma odaları tamir-bakım ve onarımı tamamlanacak. Sivrihisar gençlik ve spor ilçe müdürlüğü olarak ilçemizde yaşayan çocuklar, gençler, büyükler de her yaş grubuna göre spor branşını yapması için uygun oluşturacağız” dedi. 

2021 Sivrihisar’ın yılı olacaktır diyen İlçe Müdürü Murat “Futbol akademi, atletizm ve diğer branşlardaki planlama ile hedefimiz Sivrihisarımızı sporun merkezi yapılmasını sağlayarak çocuklarımızın ve gençlerimizin ihyası ve geleceğinin inşasında Sivrihisar ilçe spor müdürlüğü, Sivrihisar Belediyesi ve Sivrihisarspor kulübümüzün katkısı büyük olacaktır” diyerek sözlerini tamamladı. 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@