banner163

Sivrihisarspor namağlup şampiyon

Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden Sivrihisarspor, namağlup olarak sezonu tamamladı...

SPOR 02.03.2021, 10:55 02.03.2021, 11:19
Sivrihisarspor namağlup şampiyon

Kadınlar Voleybol 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Sivrihisarspor normal sezonun son maçında bu hafta Ayvalıkgücü ile karşı karşıya gelecekti. Ligde oynadığı tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrılan Eskişehir temsilcisi, son hafta karşılaşacağı rakibinin ligden çekilmesiyle namağlup olarak şampiyonluğa ulaştı.

1. Lig'e yükselmek için Play-Off mücadelelerine katılacak olan Antrenör Bilal Pakoğlu'nun öğrencileri Play-Off karşılaşmalarında da iyi bir performans sergileyerek 1. Lig'e yükselmeyi hedefliyor.

Filede Eskişehir etkisi 

Grubu ikinci sırada tamamlayarak Play-Off'a kalmaya hak kazanan Tepebaşı Gençlik ise 7 Mart Pazar günü Nilüfer Belediyesi ile karşılaşarak normal sezonu noktalayacak. Fatma ve Özkan Çimenli'nin öğrencilerinin hedefi de Play Off'lar sonucunda isimlerini 1. Lig'e yazdırmak...

Önce yarı finaller var

17-19 Mart tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek ve 16 takımın yer alacağı müsabakalarda Sivrihisarspor B grubunda, Tepebaşı Gençlik ise C grubunda mücadele edecek. Sivrihisarspor, B grubunda Ordu Çamlıkspor, İzmir Rota Koleji ve Adana Büyükşehir Belediyesi ile mücadele edecek. Tepebaşı Gençlik ise mücadele edeceği C grubunda Fethiye Doğa Sporları, Viranşehir Eğitim Gücü ve Trabzon İskofya ekipleri karşısında final biletini almaya çalışacak.

4 takım yükselecek

Ankara’da oynanacak yarı final maçlarının ardından gruplarında ilk iki sırayı alacak finallerde karşı karşıya gelecek. 8 takımın iki grupta mücadele edeceği finallerde de gruplarında ilk ikiye giren toplam 4 takım Kadınlar Voleybol 1.Ligi’ne yükselecek. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@