Süper Kupa finali öncesi pozitif vakalar

Turkcell Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek Beşiktaş ve Anlatyaspor, pozitif vakaya sahip futbolcularının olduklarını açıkladı...

SPOR 04.01.2022, 12:48
Süper Kupa finali öncesi pozitif vakalar

Beşiktaş Kulübü, Antalyaspor ile oynanacak olan Süper Kupa maçı öncesi bir futbolcu ve bir teknik ekip çalışanının korona virüs testinde pozitif sonuca rastlandığını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın teknik ve idari heyeti ile sporcularına, yarın (5 Ocak) Katar’ın Doha kentinde Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacağımız Turkcell Süper Kupa finali öncesinde rutin Covid-19 PCR testi uygulanmıştır. Yapılan testler neticesinde bir futbolcumuz ile bir teknik ekip çalışanımızda pozitif bulguya rastlanmıştır. Testi pozitif sonuçlanan futbolcumuz ile teknik ekip çalışanımızın; takip, izolasyon ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Fraport TAV Antalyaspor'dan da açıklama var: 

Turkcell Süper Kupa 2021 finali öncesi yapılan Covid19 testleri sonucunda 1 futbolcumuzda pozitif vakaya rastlanmıştır. 3 oyuncumuz da temaslı olduğu için tedbir amaçlı olarak Beşiktaş maçı kadrosundan çıkarılmıştır.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@