Tepebaşı'nda açık havuz keyfi başlıyor

Tepebaşı Belediyesi Su Sporları Merkezi’ndeki açık havuz 2 Ağustos Salı günü hizmete açılacak.

SPOR 31.07.2022, 11:59 31.07.2022, 12:03
Tepebaşı'nda açık havuz keyfi başlıyor

Tepebaşı Belediyesi Su Sporları Merkezi’nde yer alan açık havuz, kent halkına hizmet vermeye devam ediyor. Eskişehirlilerin eğlenceli zaman geçirmesine katkı sunan açık havuz, 2 Ağustos Salı günü hizmete açılacak.

Tepebaşı Belediyesi’nin uluslararası Leeds sertifikalı çevreci binası Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri, Su Sporları Merkezi bu yıl da hijyen standartlarına uygun açık havuzu ile kent halkına hizmet vermeye devam ediyor.

Özellikle çocuklara 4 mevsim yüzme sporu ile ilgilenme imkanı tanıyan dünya standartlarındaki merkez, yaz aylarında hizmet veren açık havuzu ile ailelere eğlenceli ve sağlıklı zaman geçirebilme fırsatı sunuyor. Tepebaşı Belediyesi Su Sporları Merkezi Açık Havuzu, ailelerin çocukları ile birlikte güven içinde keyifli zamanlar geçirmelerini sağlıyor. 2 Ağustos Salı günü hizmete açılacak olan ve Pazartesi günleri hariç haftanın her günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında hizmet veren Tepebaşı Belediyesi Su Sporları Merkezi Açık Havuzu ve H2O Kafe ailelerin çocukları ile birlikte güven içinde keyifli zamanlar geçirmelerini sağlıyor. Ayrıca yetkililer, havuz kurallarına uyulmasının katılımcılar açısından hayati önem taşıdığına da dikkat çekiyor.

50 kişilik kontenjan ile hizmet verecek havuzdan faydalanmak isteyen vatandaşların her gün saat 16.00’da http://havuz.tepebasi.bel.tr/Acikhavuz linkine tıklayarak bir gün sonrası için randevu alması gerekiyor. Randevu sistemi ise 1 Ağustos Pazartesi Günü itibariyle aktif hale gelecek.

Öte yandan vatandaşlar açık havuz ile ilgili her türlü görüş, öneri ve ücret bilgisi için 0 (222) 310 39 45 numaralı telefondan ilgililere ulaşabilecek.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@