banner163

Tepebaşı'nda kadınlar 'Wing Tsun' öğreniyor

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri'nde verilen kurslar da, kadınlar spor yaparken kendilerini savunmayı da öğreniyor.

SPOR 23.08.2023, 14:15 23.08.2023, 14:21
Tepebaşı'nda kadınlar 'Wing Tsun' öğreniyor

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen Wing Tsun dersleri devam ediyor. Eğitimlere katılan kursiyerler, spor yaparken kendilerini de savunmayı öğreniyor.

Tepebaşı Belediyesi her yıl binlerce kişinin faydalandığı Gençlik Merkezleri ile gençlerin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürüyor.

29 Ekim Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen Wing Tsun kursu kadınlardan yoğun ilgi görüyor. Wing Tsun eğitimlerine, kadına yönelik şiddet olaylarının önüne geçebilmek ve kendilerini korumak adına katılan kadınlar. Güney Çin kökenli spor ile insan vücudunun doğal yapısındaki mükemmelliği kullanmaya dayanan, etkili hareketlerden oluşan, netice merkezli bir sistem olan Wing Tsun ile olası saldırılardan korunurken karşısındaki kişiye zarar vermeden etkisiz hale getirmeyi öğreniyor.

Saldırı merkezli bir sanat olmayıp akıl, beden ve ruh disipliniyle estetiği ön plana çıkaran Wing Tsun eğitimlerine katılan kadınlar, Tepebaşı Belediyesi’ne sağladığı ücretsiz kurs imkanından dolayı teşekkür etti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@