Türk futbolu Ediz'i özlemle anıyor

Eskişehirspor'da oynarken çok genç yaşta kaybettiğimiz Ediz Bahtiyaroğlu vefatının 9. yılında anılıyor... 

SPOR 05.09.2021, 12:56 05.09.2021, 13:11
Türk futbolu Ediz'i özlemle anıyor

Eskişehirspor'da forma giyerken, 5 Eylül 2012'de, henüz 26 yaşında kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ediz Bahtiyaroğlu vefatının 9. yılında anılıyor...

Eskişehirspor: Sevgiyle, özlemle ve rahmetle anıyoruz…

Eskişehirspor'dan yayınlanan mesajda,  "Sevgiyle, özlemle ve rahmetle anıyoruz…" denilerek aşağıdaki paylaşım sosyal medyada yayınlanırken, çok sayıda futbol kulübü ve futbol taraftarı da sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar ve yayınlanan mesajlarla Ediz Bahtiyaroğlu'nu andı... 

Bursaspor ve MKE Ankaragücü'nden mesajlar

Bursaspor ve Ankaragücü de yayınladıkları mesajlarla Ediz Bahtiyaroğlu'nu andı... 

Ediz Bahtiyaroğlu kimdir? 

Ediz Bahtiyaroğlu, 2 Ocak 1986 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi.  Bosna-Hersek asıllı olan Ediz Bahtiyaroğlu, Ankaraspor, MKE Ankaragücü ve Bucaspor formaları giymiş, son olarak Eskişehirspor'da oynamıştı. Boşnak kökenli olan Bahtiyaroğlu, pasaportundan dolayı Türkiye'de Türk statüsünde forma giymekteydi.

Futbola Bursaspor'un altyapısında başladı. 17 yaşına kadar Bursaspor'un PAF takımında forma giydi. O sene takımı küme düşünce Ankaraspor'a transferoldu. Ankaraspor'un da PAF takımında denenirken takımın başında olan Samet Aybaba Ediz'in bonservisini Bursaspor'dan satın aldı. Ankaraspor A Takımı ile ilk maçını UEFA Intertoto Kupası'nda oynadı.

Süper Lig'deki ilk maçına 4 Ağustos 2006'da Galatasaray karşısında 79. dakikada oyuna girmesiyle çıktı. 2011-12 sezonunda Eskişehirspor'a transfer oldu. 2012-13 sezonunda ise 2 maçta forma giydi. 5 Eylül 2012'de kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@