banner163

Türkiye Golbol Milli Takımı için tek yürek

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda tarih yazarak finale yükselen Golbol Milli takımına destek çağrısında bulundu.

SPOR 02.09.2021, 23:46
Türkiye Golbol Milli Takımı için tek yürek

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda Japonya'yı 8-5 yenerek finale yükselen Golbol Kadın Milli Takımı için sosyal medya hesabından destek çağrısında bulundu.
2020 Paralimpik Oyunları’nı Tokyo’dan takip eden Bakan Kasapoğlu, finalde Amerika Birleşik Devletleri ile karşılaşacak olan Milli Takıma destek çağrısında bulunarak, "Tüm Türkiye’yi, tarihe tanıklık etmek için tek yürek kahramanlarımızı desteklemeye, ekran başına davet ediyorum. #BizBiriz" paylaşımını yaptı.

Naklen yayınlandı

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları kadınlar golbolde Türkiye, TRT SPOR Yıldız'dan naklen yayınlanan yarı final maçında ev sahibi Japonya'yı 8-5 mağlup etti ve finale yükseldi. Tokyo 2020'ye son Paralimpik Oyunları şampiyonu unvanıyla katılan Kadın Golbol Milli Takımımız, yarı final müsabakasında ev sahibi Japonya ile karşı karşıya geldi. Müsabakanın henüz ilk dakikalarında yediği gollerle 2-0 geriye düşen milliler, kısa sürede toparladı ve öne beraberliği, ardından da öne geçmeyi başardı. Kadın Golbol Milli Takımımız, Japonya karşısında ilk devreyi 4-3 üstün tamamladı ve avantajı ele geçirdi. Karşılıklı gollerle büyük heyecana sahne olan İkinci devrede de üstünlüğünü koruyan milliler, maçı 8-5 kazanarak son şampiyon unvanıyla katıldığı Tokyo 2020'de finale yükselme başarısını elde etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@