banner163

Ünal Yalçın anıldı

Büyükderespor'un Kurucu Başkanı Ünal Yalçın, vefatının 1. yılında programla anıldı...

SPOR 06.04.2021, 14:02 06.04.2021, 14:11
Ünal Yalçın anıldı

Büyükderespor'un Kurucu Başkanı Ünal Yalçın vefatının 1. yılında anıldı. İlk olarak Reşadiye Camiinde mevlüt ve hatim duası yapıldı. Ardından Asri mezarlığındaki kabri başında anma programına geçildi. Programa Büyükşehir Spor Dairesi Başkanı Neşet Arduç, EASKF Başkanı Sadri Atam, Seyitgazi, Gökmeydan, Barensel Spor Kulüplerinin Başkanları ile Yalçın ailesi ve sevenleri katıldı. 

Pandemi önlemleri alınarak gerçekleştirilen programda  Kur'anı Kerim okundu ve dua edildi. 

Ailesi adına konuşan kızı Aleyna Yalçın; "Her baba kızının kahramanı, her kız babasının prensesidir. Biz ise babamın melekleriydik ama ona doyamamışken ölüm onu elimizden aldı. Bugün buraya gelerek bizlere destek olan değerli Büyükşehir Spor Daire Başkanımıza, EASKF Başkanımıza, Kulüp Başkanlarımıza,  anneme, kardeşime, sorumluluğu birkat daha artmış sevgili amcamiz Ümit Yalçın nezlinde tüm dost akraba ve sevenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Allah'ım biricik babamızın mekanını cennet eylesin inşallah" dedi.

EASKF Başkanı Sadri Atam da "Ünal Başkanımız kısa sürede yaptığı çalışmalarla amatör spora büyük hizmetler etmiş ve birçok insana örnek olmuştur. Bizler ismini yaşatmak adına yapılması gereken ne varsa yapacağız. Başta ailesi olmak üzere sevenlerine sabır diliyorum" dedi. 

Büyükşehir Spor Daire Başkanı Neşet Arduç da bir gun önce doğum günümü video ve telefonla kutlayan merhum başkanımızın ertesi gün vefat etmesinin üzüntüsü içerisindeyim. İyi bir insandı, mekanı cennet olsun" dedi. Edilen duaların ardından program sona erdi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@