3 feci kaza: 5 ölü, 4 yaralı

3 ayrı feci kaza... 5 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı...

TRAFİK 06.06.2021, 22:28 07.06.2021, 01:01
3 feci kaza: 5 ölü, 4 yaralı

3 ayrı feci kazada, 5 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı... 

Şanlıurfa'da 2 kişi hayatını kaybetti

Şanlıurfa’da köprüde park edip yerinden sökülen otomobilin arka tamponunu yerine takmaya çalışan 2 kişi, arkadan gelen başka bir otomobilin çarpması sonucu hayatlarını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Haliliye ilçesine bağlı Yeşildirek Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, Ahmet Tepekesen kullandığı otomobilin seyir halindeyken arka tamponu yerinden söküldü. Sürücü, Mardin yolu üzerindeki köprünün üzerinde durdu. Otomobilden inen Ahmet Tepekesen, Muhammed El Binşi, Ahmet E. ve Mahmut T. tamponu yerine takmaya çalıştı.



Duran otomobile arkadan çarptı

Arkadan gelen ve Şanlıurfa’daki bir hastanede doktor olduğu öğrenilen H.Ö.’nin kullandığı otomobil, yolda duran otomobili fark etmeyerek arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki aracın arasında sıkışan Ahmet Tepekesen, Muhammed El Binşi, Mahmut T. ve Ahmet E. yaralandı.

Dakikalarca kalp masajı yaptı

Çarpan otomobilin doktor olan sürücüsü, yerdeki yaralılara dakikalarca kalp masajı yaparak kurtarmaya çalıştı. Yaralılar, olay yerine giden sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Ahmet Tepekesen ve Muhammed El Binşi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Diğer yaralıların tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi. 

Elbistan'da ciple otomobil çarpıştı 

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde otomobille cipin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında da 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kaza, Orhangazi Mahallesi Eldelek Caddesi’nde meydana geldi. Termik Caddesi yönünde seyir halinde olan Serhat K. idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, karşı istikametten gelen Hatice Öztürk’ün (37) kullandığı ciple kafa kafaya çarpıştı. Kazada, otomobil geldiği yöne dönüp yol ortasında kalırken cip ise yolun dışına savruldu. Ortalığı savaş alanına çeviren kazada sürücülerle birlikte otomobilin yolcu koltuğundaki Enes A. yaralandı. Kaza ihbarının ardından bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerince demir kesme makinesi yardımıyla çıkarılarak hazır bekletilen 112 Acil Servis görevlileri tarafından Elbistan Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Durumu ağır olan sürücü Hatice Öztürk, burada doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

3 çocuk annesiydi

3 çocuk annesi olduğu öğrenilen Öztürk’ün cansız bedeni savcılık incelemesi için morga konuldu. Yaralılardan Enes A., ilk müdahalesinin ardından Kahramanmaraş’a sevk edilirken otomobil sürücüsünün tedavisine burada devam ediliyor. Kazanın ardından cadde, trafiğe kapatıldı. Polis olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmayla birlikte kazaya karışan araçlar olay mahallinden kaldırıldı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Manisa'da motosiklet kazası: Yaralı çift hayatlarını kaybetti

Manisa'nın Soma ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü ve arkasında yolcu olarak bulunan eşi hayatını kaybetti. Kaza, Soma-Savaştepe yolu Dualar Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Mehmet K. (69) idaresindeki motosiklet, M.S. yönetimindeki otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten savrulan sürücü Mehmet K. ve arkasında yolcu olarak bulunan eşi Arife K. olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve jandarma ekibi sevk edildi. Kaza yerinde yapılan incelemeler sonrasında hayatını kaybeden karı kocanın cenazesi Soma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü M.S. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@