banner163

Afyon'da 3 ayrı kaza! Biri ağır 7 yaralı

Afyonkarahisar'da 3 ayrı trafik kazası! Biri ağır 7 kişi yaralandı...

TRAFİK 31.07.2023, 14:17 31.07.2023, 14:22
Afyon'da 3 ayrı kaza! Biri ağır 7 yaralı

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak orta refüjdeki aydınlatma direğin devirip ardından karşı yönden gelen tırla çarpışıp şarampole giren hafif ticari araçtaki biri ağır 3 kişi yaralandı. Kazaya karışan aracın gelin almak için gidilen düğünden döndüğü belirtildi.

Düğünden dönen araç TIR'la çarpıştı!

Olay, Afyonkarahisar-Konya kara yolu üzerindeki Işıkla beldesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, D.A. (33) isimli kadın sürücünün kullandığı 03 VN 239 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç orta refüje girip aydınlatma direğini yıktıktan sonra karşı yönde gelen tıra çarpıp sonrasında şarampole girdi. Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan sürücü ile E.K. ve D.Ö.E.’yi ambulanslar ile hastaneye kaldırdı. Yaralılardan sürücü D.A.’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Motosiklet karşı şeride geçip başka motosikletle çarpıştı

Afyonkarahisar’da yol kenarına park eden otomobilin açık kapısına çarpan motosiklet ardından karşı şeride geçip bir başka motosikletle çarpıştı. İlginç kazada 2 kişi yarandı. Olay, kent merkezi Milli Birlik caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.T., kullandığı araç yol kenarını park etti. Ardından M.T., araçtan inmek için sürücü kapısını açtığından arkadan gelen 15 yaşındaki sürücünün kullandığı tescilsiz motosikletle önce kapıya çarptı ardından karşı şeride geçip B.D., idaresindeki bir başka motosiklete çarptı. Kazada her iki motosiklet sürücüsü de yaralandı. Yaralılar ardından olay yerine gelen ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan H.A.’nın durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kazanın ardından polis tarafından inceleme başlatıldı.

Çitlere çarpan otomobilde bir çocuk ve bir bebek yaralandı 

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak orta refüjdeki çitlere çarpan otomobilde 11 yaşındaki çocuk ile bir yaşındaki bebek yaralandı. Kaza, Afyonkarahisar-İzmir karayolu üzeri Özdilek Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, E.G., idaresindeki otomobil sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç ardından yol ortasında refüje çıkıp çitlere çarparak durabildi. Kazada 11 yaşındaki bir çocun ve bir bebek yaralandı. Yaralılar ardından çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından polis tarafından inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@