Afyonkarahisar'da üç ayrı kaza!

Afyonkarahisar’da üç ayrı kaza meydana geldi. 

TRAFİK 06.06.2023, 17:22 06.06.2023, 17:26
Afyonkarahisar'da üç ayrı kaza!

Afyonkarahisar’da üç ayrı kaza meydana geldi. 

Otomobilin çarptığı motosikletteki 2 genç metrelerce savruldu

Afyonkarahisar’da otomobilin motosiklete çarptığı kazada 15 yaşındaki iki genç yaralandı. Güvenlik kameralarına yansıyan kazada otomobilin motosiklete çarptıktan sonra iki gencin metrelerce ileri fırladıkları gözlendi.

Kaza, Bolvadin ilçesi İstasyon Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, İ.T. idaresindeki otomobil sağa dönüş yapmaya çalıştığı anda yine yolun sağ tarafından gelen A.B.T. (15) yönetimindeki motosiklete çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü A.B.T. ile yanındaki H.T. (15) metrelerce ileri savrularak yaralandı. Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye çok sayıda polis ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulanslar ile hastanelere kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Kazanın ardından polis tarafından inceleme başlatılırken, güvenlik kameralarına yansıya kaza anı olayın dehşetini gözler önüne serdi. Görüntülerde otomobilin motosiklete çarptıktan sonra gençlerin metrelerce ileri savrularak yola düşüp yaralandıkları gözlendi.

Afyonkarahisar’da otomobilin çarptığı 8 yaşındaki çocuk yaralandı

Kaza, kent merkezi Kanlıca mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Y.A., yönetiminde minibüs henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü S.A. (8) isimli bisiklet kullanan çocuğu çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere düşen çocuk yaralandı. Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulans ile küçük çocuk hastaneye kaldırıldı. S.A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, olayın ardından polis tarafından inceleme başlatıldı.


 

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak trafik uyarı tabelasına çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı

Kaza, Bolvadin ilçesi Kapaklı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, F.K., yönetimindeki kamyonet sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç önce yol kenarında trafik uyarı levhasına çarptı ardından şarampole girdi. Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye 112 Acil servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan F.K.’yı ambulans ile Bolvadin Devlet Hastanesine kaldırdı.
Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@