banner163

Bilecik'te 3 ayrı kaza! 4 yaralı

Bilecik'te 3 ayrı trafik kazası! 4 kişi yaralandı...

TRAFİK 28.10.2023, 14:21 28.10.2023, 14:25
Bilecik'te 3 ayrı kaza! 4 yaralı

Bilecik'te meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında biri ağır 4 kişi yaralandı.

Söğüt'te motosiklet kazası, biri ağır 2 yaralı  

Bilecik'te motosiklet ile otomobil çarpışması sonucu 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Bilecik'in Söğüt ilçesinde Kayhan Mahalle Ertuğrulgazi Caddesi üzerinde seyir halindeki plakasız motosiklet sürücüsü R.U. (17) ile M.A.Y. idaresindeki otomobil cadde üzerinde çarpıştı. Kazada motosiklette yolcu olarak bulunan İ.A. (15) ile sürücüsü R.U. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Söğüt İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kafa travması ve dizde kesik olan İ.A.'nın durumun ağır olduğu öğrenilirken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Hastane kavşağında çarpıştılar

Bilecik'te 2 otomobil çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza, Bilecik merkez Pelitözü Mahallesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağında meydana geldi. Yenişehir istikametinden Organize Sanayi Bölgesi istikametine seyir halindeki Süleyman A. idaresindeki otomobil kavşağa geldiği esnada trafik ışıklarını fark etmeyerek yoluna devam etti. Bu esnada Osmaneli istikametine seyir halindeki Hüseyin İ. idaresindeki otomobile çarptı. Kazada araç içinde yolcu olarak bulunan Fazilet İ. yaralandı. Yaralı Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından taburcu olurken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Motosiklet ve otomobil çarpıştı

Bilecik'te otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Bilecik'ten sanayi istikametinden kent merkezine seyir halindeki Ezgi G. idaresindeki otomobil ile Taha B.(18) yönetimindeki motosiklet İl Özel İdare kavşağı mevkisinde çarpıştı. Meydana gelen kazada devrilen motosiklette sürücü yaralandı. Yaralı olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerin müdahalesi sonrası Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@