Bilecik'te kaza! "Sürücü kaçtı ama plakasını bulduk"

Bilecik'te yaşanan trafik kazasında bir otomobil takla attı, bir kişi yaralandı... Otomobile arkadan çarpan aracın sürücünün olay yerinden kaçtığı, ama plakasının olay yerinde bulunduğu iddia edildi.

TRAFİK 14.12.2021, 14:50 14.12.2021, 14:57
Bilecik'te kaza! "Sürücü kaçtı ama plakasını bulduk"

Bilecik'te yaşanan trafik kazasında iddialara göre, Vezirhan'dan Bilecik istikametine seyir halinde bulunan Turgay Arabacı idaresindeki otomobile, Şeyh Edebali Üniversitesi mevkii Ulu Çınar Camii önünde bulunan kavşaktan dönmek isteyen İ.G. yönetimindeki araç arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle takla attı, bir kişi yaralandı 

Çarpmanın etkisiyle Turgay Arabacı idaresindeki araç takla atarak orta refüje devrildi. Yaşanan kazada yaralanan araç sürücüsü Turgay Arabacı, 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Plakası düşen diğer araç sürücüsünün ise kazadan sonra olay yerinden kaçtığı iddia edildi.



"Yolu temizlerken plakayı bulduk"

Turgay Arabacı'nın babası Muhlis Arabacı, kazayla ilgili İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Benim oğlum aşağıdan geliyor Vezirhan tarafından. Diğer araçta karşı şeritten gelip direkt önüne fırlıyor ve vuruyor. Yandan vurduktan sonra araç takla atıyor. Ama vuran araç durmuyor hiç ve kaçıyor. Plakasını da burada düşürmüş. Yolu temizlerken plakasını bulduk." ifadelerine yer verdi. Diğer yandan, yaralının sağlık durumun iyi olduğu öğrenilirken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@