Bozüyük yolunda feci kaza! 1 ölü, 3 yaralı

Bozüyük yolunda yaşanan feci kazada çöp kamyonu ile çarpışan otomobil şarampole yuvarlandı. Bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

TRAFİK 24.07.2022, 10:57
Bozüyük yolunda feci kaza! 1 ölü, 3 yaralı

Bilecik’te çöp kamyonuyla çarpıştıktan şarampole uçan aracın sürücüsü hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Kaza, çalışma nedeniyle bir süredir tek şeritten gidiş dönüş olan Bilecik-Bozüyük karayolunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, seyir halindeki otomobil sürücüsü Mehmet Ali Dağcı, Bilecik-Köprülü kavşağına gelmeden hatalı sollama sonucu karşı şeritten gelen Oktay Terzi idaresindeki çöp kamyonuyla kafa kafa çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle otomobil şarampole yuvarlanırken, motoru ise araçtan ayrılarak 20 metre ileri savruldu. Kazada otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, çöp kamyonu sürücü Oktay Terzi araç içinde sıkıştı. Sıkışan sürücüyü AFAD ve Bilecik Belediyesi ait itfaiye ekipleri kurtarırken, araç içinde 2 kişi de hafif yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ölen Mehmet Ali Dağcı'nın cansız bedeni olay yerine gelen savcının incelemesini ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine morguna kaldırıldı.

Öte yandan aynı güzergâhta 2 saat arayla yaşanan diğer bir kazada 1’i ağır 12 kişi yaralanmıştı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@