banner163

Emirdağ'da kaza! Yaralı sayısı 30'u geçti

Emirdağ'da Suvermez Kavşağı'nda büyük kaza! Yaralı sayısı 30' geçti...

TRAFİK 14.08.2023, 21:18 14.08.2023, 21:25
Emirdağ'da kaza! Yaralı sayısı 30'u geçti

Afyonkarahisar’da midibüs ile kamyonetin çarpıştığı kazada yaralı sayısı 33’e yükselirken, kazanın kırmızı ışık ihlalinden kaynaklandığı iddia edildi.

Kaza, Emirdağ Suvermez Kavşağı'nda meydana geldi.

İşçileri taşıyan midibüs ile kamtonet çarpıştı

Edinilen bilgilere göre, N.Ç. idaresindeki işçileri taşıyan midibüse kavşaktan geçtiği sırada M.B. yönetimindeki kamyonet çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan iki araçta kontrolden çıkarak, yol ortasına devrildi. Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri ambulanslar ile yaralılardan 22’sini Emirdağ Devlet Hastanesine, 7’sini Afyonkarahisar Devlet Hastanesine, 4’ünü ise Eskişehir’deki hastanelere kaldırdı. Kazanın ardından karayolunda trafik bir süreliğine tek yönlü olarak sağlandı.

Yaşanan kazanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ise görenleri dehşete düşürdü. İlk belirlemelere göre kırmızı ışık ihlalinden kaynaklandığı iddia edilen kazada kamyonetin hızla girdiği kavşakta midibüse çarpması, ardından iki aracın da yol ortasına devrilerek sürüklendikleri görülüyor.

22 yaralı taburcu edildi, 11 yaralının tedavisi sürüyor

Yaralanan 22 kişinin hastanede yapılan müdahalelerin ardından taburcu edildikleri belirtilirken, diğerlerinin ise tedavilerinin devam ettiği bildirildi. Kazanın ardından jandarma tarafından başlatılan inceleme devam ederken, devrilen araçlar vinç yardımıyla yoldan kaldırılarak otoparka götürüldü.
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@