Eskişehir bunu konuşuyor! Ne olacak bu kavşağın hali? 

Eskişehir trafiğinde tramvay hattının da geçtiği kavşakta trafik sorunu içinden çıkılmaz bir hale büründü... Sürücüler sosyal medyada isyanda... Yetkililer ne yapacak, UKOME harekete geçecek mi merakla bekleniyor... 

TRAFİK 20.08.2021, 15:11 20.08.2021, 15:31
Eskişehir bunu konuşuyor! Ne olacak bu kavşağın hali? 

Eskişehir'de her geçen gün büyüyen trafik sorununda özellikle Opera binasının yakınında, Hat Boyu Caddesi üzerinde tramvay hattının da geçtiği kavşakta trafik keşmekeşi her geçen gün daha da büyüyor. Özellikle yoğun saatlerde Eskişehir'in birçok caddesinde sıkışıklık yaşanırken, söz konusu kavşaktaki sıkıntı daha da fazla öne geçmeye ve dikkat çekmeye başladı. 

O görüntüler gündeme taşımıştı 

Geçtiğimiz günlerde Eskişehir Trafik Live facebook grubunda yayınlanan ve kavşakta yaşanan keşmekeşi gözler önüne seren görüntüler çok konuşulmuş ve paylaşılmıştı. medyamidas.com da o videoyu yayınlayarak kavşakta yaşanan soruna dikkat çekmişti. 

Paylaşımlar sürüyor... Sürücüler isyanda... 

Kavşakta her gün yüzlerce aracın kuyruk olduğu trafik sorunuyla ilgili sosyal medyadaki paylaşımlar ve tartışmalar devam ediyor.

Başta Eskişehir Trafik Live facebook grubu olmak üzere, sosyal medyada paylaşımda bulunan birçok sürücü yaşanan soruna çözüm bulunmasını ve yetkililerin harekete geçmesini istiyor. 

Tramvaylar da geçemiyor... Trafik kitleniyor, kuyruklar uzuyor 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Otogar - Kumlubel hattındaki tramvay seferlerini de başlatması sonrasında, tramvayların da geçiş yaptığı kavşakta sinyalizasyon ve düzenleme ile ilgili büyük sorunlar olduğu, en kısa sürede buna bir çözüm bulunması gerektiği ifade ediliyor. 

Büyüdükçe şehrin genelini etkiliyor 

Opera binası ve Muttalip arasındaki trafiği olumsuz etkileyen kavşaktaki sıkıntı, Hat Boyu Caddesi'ndeki trafiğin akmasını da engelliyor. Kentin birçok yönüne trafik akışında yaşanan sıkıntı, diğer caddelerdeki trafiğe de yansıyor.  Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Ulaşım Koordinasyon Merkezi UKOME bu konuda harekete geçecek mi, ne yapacak merakla bekleniyor... 

Haritalarda trafik sürekli kilit görünüyor

Navigasyon haritalarındaki görüntüler de bölgedeki trafik sorununu gözler önüne seriyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, kavşaktaki sıkıntının çevre cadde ve sokaklardaki trafiği de tıkadığını ve sorunun her geçen gün büyüdüğünü gösteriyor.. 

Çok konuşulan o görüntüleri aşağıdaki paylaşımdan izleyebilirsiniz

Yorumlar (1)
Ahmet Dönmez 3 yıl önce
Eskişehir in hemen hemen her yeri bu şekilde malesef tamamen bitik

Gelişmelerden Haberdar Olun

@