Eskişehir Büyükşehir duyurdu! Bayramda o hatlar çalışmayacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'nda bazı otobüs hatlarının çalışmayacağını duyurdu... İşte detaylar...

TRAFİK 06.07.2022, 13:46 07.07.2022, 15:09
Eskişehir Büyükşehir duyurdu! Bayramda o hatlar çalışmayacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Kurban Bayramı süresince bazı otobüs hatlarının hizmet vermeyeceği belirtildi. 

Mavi 44 ve siyah 55 numaralı hatlar bayramda iptal... Siyah 99, siyah 6 ve kırmızı 63 nolu hatlar için de dikkat! 

Yapılan açıklamada, "Kent içi ulaşımda mavi 44 ve siyah 55 numaralı hatlarımız bayram süresince resmi tatil programı icra edeceğinden çalışmayacaktır. Siyah 99, siyah 6 ve kırmızı 63 nolu hatlarımız ise pazar günü programını icra edecektir. Diğer şehir içi ve kırsal mahalle hatlarımız ise bayram süresince normal çalışma programlarına uygun olarak çalışacaktır. Dış ilçe hatlarımız ise bayramın 1 ve 2’inci günleri ilçe merkezlerinden saat 13.00’te kalkışlarını icra edecek ve normal saatinde dönüş kalkışlarını yapacaklardır. Bayramın 3 ve 4’üncü günlerinde ise normal çalışma programlarını icra edeceklerdir. 13-14-15 Temmuz 2022 tarihlerinde ise araçlarımız normal çalışma programlarını gerçekleştireceklerdir. Ücretsiz Asri Mezarlık servislerimiz ise Arife gününden itibaren bayram boyunca ücretsiz olarak çalışacaktır. Siyah 76 numaralı Hayvan Pazarı aracımız ise 1 Temmuz tarihinde hizmet vermeye başlamış olup bayramın 4’üncü gününe kadar seferlerine devam edecektir" ifadelerine yer verildi. 

Porsuk Çayı'nda botlar ve gondollar arife günü ve bayramın 1. günü hizmet vermeyecek 

Açıklamada ayrıca, "Porsuk Çayı üzerinde hizmet veren esbotlar ve gondollar da arife ve bayramın 1’inci günü hizmet veremeyecek olup, 2-3 ve 4'üncü günlerde vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır" denildi. 

Eskişehir'de bayramda hangi günler hangi otoparklar ücretsiz? (Detaylar için tıklayın) 


 

Yorumlar (1)
İborotti 2 yıl önce
Belediye hizmet aşkı için yanıp tütüyor maşAllah

Gelişmelerden Haberdar Olun

@