Eskişehir'de Emniyet o sürücüleri susturuyor! 12 sürücü daha ceza yedi

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nün denetimleri hız kesmeden devam ederken, tepki çeken o sürücülere ardı ardına cezalar kesiliyor.

TRAFİK 31.10.2023, 14:16
Eskişehir'de Emniyet o sürücüleri susturuyor! 12 sürücü daha ceza yedi

Eskişehir'de abartı egzoz kullanan ve yarattıkları gürültü ile çevreyi rahatsız eden sürücülere yönelik denetimler devam ediyor. 

Son günlerde abartı egzoz kullanan çok sayıda sürücüyü yakalayan polis, 12 sürücüye daha toplam 48 bin 768 lira ceza kesti. 

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları abartılı egzoz denetimlerinde, 12 sürücüye 48 bin 768 lira ceza işlem uyguladığı belirtildi.

Yapılan açıklamada, "23 ve 30 Ekim 2023 tarihleri arasında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüzce abart egzozlu araç ve sürücülerine yönelik denetimler yapıldı. 12 araç sürücüsüne 2918 Sayılı Karayolu Trafik Kanunu’nun, 'Mevzuata uygun olarak yapıldığı belgelenemeyen teknik değişikliğin çevredekileri rahatsız edecek derecede gürültü çıkaracak özellikte olması' maddesinden toplam 48 bin 768 TL cezai işlem uygulanmıştır." denildi.

Eskişehirliler Emniyet Müdürlüğü'nün bu konudaki denetimlerini sürdürmesinden çok memnun olduklarını, abartı egzoz kullananlara aman verilmemesini istediklerini belirtiyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@