Eskişehir'de feci kaza! 1 ölü, 4 yaralı

Eskişehir'deki trafik kazasında TIR otomobile çarptı... 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

TRAFİK 01.06.2023, 14:27
Eskişehir'de feci kaza! 1 ölü, 4 yaralı

Eskişehir’de meydana gelen trafik kazasında bir TIR yol kenarındaki otomobile çarptı. Kazada Suriye uyruklu bir kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. 

Kaza, sabah saat 03.30 sularında Eskişehir-Ankara karayolu Kanlıpınar Mevkii’nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, yakıtı bittiği gerekçesiyle yol kenarında park halinde olan Suriye uyruklu Kusay K. yönetimindeki otomobile, A. S. B. İdaresindeki  tır çarptı. Kaza sonucu tır sürücüsü Ahmet Sadık B. ile yurda kaçak yollardan girdiği tespit edilen Suriye uyruklu 4 kişi yaralandı.

Bir kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı 

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yaralılar Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Suriye uyruklu Muhammed El Ali, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaçak yollardan yurda girdikleri tespit edildi 

Kazadan yara almadan kurtarılan otomobil sürücüsü Kusay K., İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Otomobilde bulunan ve yaralanan Suriye uyruklu şahısların yurda kaçak yollardan girdiği tespit edildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@