banner163

Eskişehir'de feci kaza! Ölü ve yaralılar var

Eskişehir'de feci kaza! Kaza yerine giden itfaiye aracı da kaza yaptı! Ölü ve yaralılar var...

TRAFİK 07.03.2022, 10:07 07.03.2022, 17:59

İrfan Üstündağ - Eskişehir’de Seyitgazi ilçesinde feci bir kaza meydana geldi. İlk bilgilere göre kazada 3 kişi hayatını kaybederken, olay yerine giden itfaiye aracı da yoldan çıkıp devrildi, 2 itfaiye erinin de yaralandığı öğrenildi. 

Servis otobüsü otomobille çarpıştı... Ölü ve yaralılar var

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Sarıbayır köyü yakınlarında meydana gelen kazada, servis otobüsü ile bir otomobil çarpıştı. Kazada, ilk bilgilere göre 3 kişi hayatını kaybetti.

Kaza yerine giden itfaiye aracı da kaza yaptı... İki itfaiye eri yaralandı 

Kaza yerine giden bir itfaiye aracı da yolda kontrolden çıkıp devrildi. İki itfaiye erinin yaralandığı belirtildi. 

Eskişehir'deki kaza yürekleri yaktı! Baba ve kızı hayatını kaybetti... Detaylar için tıklayın 

3 kişi hayatını kaybetti, bir yaralının durumu ağır

Kaza Eskişehir - Afyon yolu 54. kilometresinde Sarıbayır köyü yakınlarında meydana geldi. Ercan A. idaresinde işçi otobüsü ile Eskişehir plakalı otomobil, iddialara göre hatalı sollama sebebi ile kafa kafaya çarpıştı. İki araç da yol kenarındaki tarlaya sürüklenirken, kazada, otomobil içerisinde bulunan 4 kişiden 3’ü olay yerinde hayatını kaybetti. Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırılan 1 kişinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Kaza yerine çok sayıda jandarma, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olayın ilk anlarında yaralıları kurtarmak için gönderilen itfaiye aracı ise kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi. İtfaiye aracında bulunan 2 personel de hafif yaralandı. Yaralı itfaiye erleri ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'ne gönderildi. Olay yerinde hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsileri yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Feci kaza nasıl oldu?

Kazayla ilgili ilk iddialara göre, yolda giden servis araçlarından birinden bir yangın tüpünün yola düştüğü, bu esnada servis araçlarının durduğu, ancak söz konusu servis aracının durmayıp sollama yaptığı ve karşıdan gelen otomobil ile çarpıştığı ileri sürüldü. Kazayla ilgili inceleme devam ederken, yaralıların tedavileri de sürüyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@