banner163

Eskişehir'de iki TIR çarpıştı! İki sürücü ölümden döndü

Eskişehir'de Çifteler - Emirdağ arasında gerçekleşen iki TIR'ın çarpıştığı kazada kaza yeri savaş alanına döndü... İki sürücü ölümden döndü, kazayı hafif yaralı atlattılar...

TRAFİK 05.09.2021, 17:26 05.09.2021, 17:42
Eskişehir'de iki TIR çarpıştı! İki sürücü ölümden döndü

Eskişehir’de iki TIR'ın çarpışması sonucu meydana trafik kazası sonrasında yaşanan can pazarı bir vatandaş tarafından kaydedildi.

Çifteler ilçesi ile Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesi arasında Beyören köyü yakınlarında M.S.A.'nın kullandığı TIR, S.S. idaresindeki TIR'a arkadan çarptı. Çarpma sonucunda çıkan kıvılcım ve yangın bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kayda alındı. Olay anına ait görüntüler sosyal medyada Eskişehir Trafik Live grubunda da yayınlandı. 

Sürücü sıkıştı, vatandaşlar kurtardı 

Öte yandan kaza sonrası devrilen TIR'ın sürücüsünün vatandaşlar tarafından sıkıştığı yerden çıkartılması da görüntülendi. Can pazarının yaşandığı kaza sonrasında çoğu vatandaşın panik yaşadığı görüldü.

Kazada yaralanan 2 tır sürücüsü ise olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Çifteler Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sürücülerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@