Eskişehir'de yürek yakan kaza! 2 genç kız hayatını kaybetti, bir ağır yaralı var

Eskişehir'de yürek yakan kaza! Kazada 21 ve 22 yaşlarındaki iki genç kız hayatını kaybetti, 19 yaşındaki bir genç ağır yaralı...

TRAFİK 20.07.2022, 16:59 21.07.2022, 15:24
Eskişehir'de yürek yakan kaza! 2 genç kız hayatını kaybetti, bir ağır yaralı var

Eskişehir’de tıra arkadan çarpan otomobilde bulunan 3 genç kadından 2'si hayatını kaybederken 1'i ağır yaralandı.

TIR'a arkadan çarptılar 

Kaza, bugün sabah 05:30 sıralarında Ankara-Eskişehir karayolunun 30’uncu kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Eskişehir istikametine gitmekte olan Seda Bodur’un idaresindeki otomobil, önünde giden TIR'a arkadan çarptı.

2 genç kız hayatını kaybetti 

Kaza sonucu otomobilde sıkışan sürücüsü Seda Bodur (22) ile ön koltukta yolcu olarak bulunan Buse Nur Bulut (21) olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Sağlık ekiplerince yapılan muayenelerinde genç kadınların hayatlarını kaybettikleri tespit edildi. Cenazelerin, Mahmudiye Devlet Hastanesi morguna gönderildiği öğrenildi.

 

Seda Bodur (soldaki fotoğraf) ve Buse Nur Bulut (sağdaki fotoğraf) feci kazada hayatlarını kaybetti. 

19 yaşındaki ağır yaralı genç kız hastaneye kaldırıldı 

Kaza sonucu 2 kişinin cansız bedeninin çıktığı otomobilin arka koltuğunda yolcu olarak bulunan ve ağır yaralı olarak kurtulan Meltem B.(19), olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

TIR sürücüsü Hilmi K., Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla gözaltına alınırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Eskişehirli 22 yaşındaki hemşire gözyaşlarıyla uğurlandı - (Detaylar için linke tıklayın)

Yorumlar (1)
Hayrettin 2 yıl önce
Karayollarının ölüm makinaları TlR ve kamyonlar şu lanet olası TlR larin ve kamyonların hız kurallarına uyması dan ve birbirlerini sollamasindan,ani bomba gibi tekerlerinin patlamasından,bana birşey olmaz kafasından bıktık artık.7 ay önce bu kazanın benzeri Afyon_Antalya yolunda oldu bilanço dört can kaybı Lütfen sanal denetimden ziyade gerçek denetim istiyoruz Ölenlere ALLAH tan rahmet diliyorum

Gelişmelerden Haberdar Olun

@